Hvordan Man Laver Stråler I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Stråler I Photoshop
Hvordan Man Laver Stråler I Photoshop

Video: Hvordan Man Laver Stråler I Photoshop

Video: Hvordan Man Laver Stråler I Photoshop
Video: Как быстро настроить Photoshop? Инструкция для новичков. 2024, Kan
Anonim

For at føje udtryk til et billede eller oprette en collage skal du muligvis tilføje lysstråler til billedet. Grafikeditoren Adobe Photoshop giver dig mulighed for at gøre dette på forskellige måder.

Hvordan i
Hvordan i

Instruktioner

Trin 1

Opret et nyt dokument i Adobe Photoshop ved hjælp af kommandoen Ny i menuen Filer. På værktøjslinjen skal du vælge Gradientværktøj og klikke på gradienteditoren på egenskabsbjælken. Tildel en start- og slutfarve, og vælg derefter en radial gradienttype. Forlæng en linje fra toppen af billedet til bunden.

Hvordan i
Hvordan i

Trin 2

Ring igen til gradienteditoren og indstil typen til Noise ("Noise"). Dobbeltklik på Randomize-knappen, og klik på OK. Kontroller Angle Gradient-typen på egenskabslinjen. Tegn en stigningslinje fra midtpunktet af billedets øverste kant, fra venstre mod højre. Anvend indstillingen Desaturate fra menuen Image, Adjustments.

Hvordan i
Hvordan i

Trin 3

Strålerne kan være slørede. For at gøre dette skal du i menuen Filter vælge Gaussian Blur eller Motion Blur og indstille den passende radius. I den samme filtermenu skal du vælge Render and Lens Flare. Indstil den ønskede størrelse for lyskilden, og placer den på divergenspunktet.

Hvordan i
Hvordan i

Trin 4

Du kan skabe lysstråler, der passerer gennem en slags hindring - i dette tilfælde gennem en vævning af grene. Brug Shift + Ctrl + N-tasterne til at tilføje et nyt lag.

Hvordan i
Hvordan i

Trin 5

På værktøjslinjen skal du kontrollere Gradient og klikke på gradienteditoren på egenskabsbjælken. Brug forskellige gule og grønne nuancer til at oprette en stribet gradient og trække en linje fra venstre mod højre.

Hvordan i
Hvordan i

Trin 6

Vælg kommandoer Støj og Tilføj støj i menuen Filter, Beløb = 400. Brug derefter radial uskarphed i afsnittet Sløring ("Sløring"). Anvend Overlay-blandingstilstand på støjlaget. Brug Move Tool til at placere strålerne på det mest passende sted på billedet. Anvend en Gaussisk sløring på laget med en radius på 0,5 px. Gem dine ændringer i billedet.

Anbefalede: