Sådan Udskrives 2 Ark På Et

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskrives 2 Ark På Et
Sådan Udskrives 2 Ark På Et

Video: Sådan Udskrives 2 Ark På Et

Video: Sådan Udskrives 2 Ark På Et
Video: Оригами Сумочка Единорог, Мишка, Зайчик из бумаги | Origami Unicorn, Bear and Bunny Paper Handbag 2024, Kan
Anonim

Behovet for at udskrive tekst i stedet for to ark på et opstår ofte i forbindelse med ønsket om at reducere størrelsen på det udskrevne dokument eller blot spare papir. Der er to måder at udskrive tekst fra to ark på et ark.

Sådan udskrives 2 ark på et
Sådan udskrives 2 ark på et

Nødvendig

  • Udskrivning i dette format kan udstedes, hvis du har Microsoft Word på din computer, som næsten alle brugere har.
  • For begge indstillinger skal du først åbne Microsoft Word-programmet, oprette et nyt dokument og skrive den valgte tekst eller indsætte den allerede forberedte (kopierede) tekst i den.

Instruktioner

Trin 1

Den første mulighed giver dig mulighed for at udskrive tekst på begge sider af et ark. Sådan trykning bruges ofte ikke kun i trykindustrien, men også til fremstilling af forskellige abstracts og termopgaver. Tekstens skala forbliver uændret.

1. Vælg fanen "File" i topmenuen.

2. Klik på "Udskriv" på listen, der vises til venstre.

3. Find indskriften "Ensidig udskrivning" i dialogboksen, der vises, og klik på den. Vælg "Udskriv manuelt på begge sider" på rullelisten. Nu kan du begynde at udskrive tekst på papir.

Trin 2

Resultatet af den anden mulighed vil være tekst placeret på en side i et reduceret format. Ved hjælp af denne metode kan du vise tekst fra to ark til 16 sider på en side, hvilket er praktisk til udskrivning af A5-bøger og kort i forskellige størrelser.

1. Vælg fanen "File" i topmenuen.

2. Klik på "Udskriv" på listen, der vises til venstre.

3. Find indskriften "1 side pr. Ark" i dialogboksen, der vises, og klik på den. På rullelisten skal du vælge "2 sider pr. Ark". Hvis du vil udskrive flere sider på et ark, kan du prøve de andre tilgængelige indstillinger fra listen. Teksten er klar til udskrivning.

Trin 3

Disse trin er velegnede til ændringsprogrammet for Microsoft Word 2010. I tidligere versioner kan placeringen af menuen og navnene på etiketterne variere lidt.

Anbefalede: