Sådan Deaktiveres Standby

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Standby
Sådan Deaktiveres Standby

Video: Sådan Deaktiveres Standby

Video: Sådan Deaktiveres Standby
Video: Sådan konfigurer du manuelt RCC-C3DOCS 2024, Kan
Anonim

I processen med udvikling af computerteknologi har begrebet energibesparelse udviklet sig, hvilket er blevet særlig populært i computermodeller relateret til kategorierne mobile og bærbare enheder. For eksempel er lavt strømtilstand, også kendt som standbytilstand, blevet implementeret i de fleste pc-komponenter (fra den centrale processor til videokortet og skærmen). Det er bare irriterende at afbryde periferiudstyret på din hjemme-pc, så her er det fornuftigt at slukke for kontakten til standbytilstand.

Sådan deaktiveres standby
Sådan deaktiveres standby

Nødvendig

administrative rettigheder

Instruktioner

Trin 1

Vis indholdet af kontrolpanelets virtuelle bibliotek. Dette kan gøres ved at åbne mappevinduet direkte. For at gøre dette skal du klikke på "Kontrolpanel" i afsnittet "Indstillinger" i menuen, der åbnes, når du trykker på "Start" -knappen i proceslinjen på skrivebordet. Indholdet af denne mappe kan også ses i Explorer-vinduet ved at udvide noden "Denne computer" og fremhæve det ønskede element.

Trin 2

Åbn dialogboksen til styring af computerens strømforsyning og strømbesparende indstillinger. For at gøre dette skal du finde en genvej med navnet "Power" blandt de emner, der udgør indholdet i kontrolpanelmappen. Åbn den ved at klikke på den en eller to gange (afhængigt af de aktuelle indstillinger for genvejsaktiveringsparametrene) med venstre museknap eller ved at klikke en gang med den højre knap og vælge "Åbn" i genvejsmenuen.

Trin 3

Deaktiver standby. I dialogboksen "Egenskaber: Strømstyring" skal du skifte til fanen "Strømskemaer". Klik derefter på rullelisten "Standby gennem". Find i det, og indstil det aktuelle element "aldrig". Når denne handling er afsluttet, bliver knappen "Anvend" aktiv.

Trin 4

Foretag dine ændringer. Klik på knappen Anvend i dialogboksen Egenskaber for strømindstillinger.

Trin 5

Luk den aktuelle dialog og kontrolpanelet. Klik på OK-knappen i dialogboksen. Vælg File and Close fra mappen eller explorer-vinduesmenuen.

Anbefalede: