Sådan Tilføjes Et Sprog Til Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Sprog Til Din Computer
Sådan Tilføjes Et Sprog Til Din Computer

Video: Sådan Tilføjes Et Sprog Til Din Computer

Video: Sådan Tilføjes Et Sprog Til Din Computer
Video: skifte sproget i office programmer på PC 2024, Kan
Anonim

Som standard har computere til russisktalende brugere to sprog installeret - russisk og engelsk. Hvis du har brug for forretning eller privat korrespondance på et andet sprog (fransk, tysk osv.), Kan brugeren uafhængigt tilføje det krævede sprog til computeren.

Sådan tilføjes et sprog til din computer
Sådan tilføjes et sprog til din computer

Instruktioner

Trin 1

Sproget tilføjes gennem sproglinjen. Det er placeret på højre side af skrivebordspanelet og vises som en firkant med to bogstaver, der angiver det aktuelle sprog (bruges i programmet). Klik på den med den højre markørknap, og klik på punktet "Parametre" i den menu, der åbnes.

Trin 2

Menuen Language and Text Services åbnes. På fanen "Generelt" ud for listen over allerede installerede sprog skal du finde og klikke på knappen "Tilføj".

Trin 3

Vælg det ønskede sprog på listen over foreslåede sprog. Klik på plustegnet ud for sproget, og juster tastaturindstillingerne. Marker afkrydsningsfeltet ud for den layouttype, som du vil indtaste tekst i.

Trin 4

Klik på knappen Vis. Det valgte layout vises i et nyt vindue. Hvis du er tilfreds med alt, skal du lukke eksemplet og klikke på knappen "OK".

Trin 5

Sørg for, at det nye sprog vises på listen. Klik på knappen "OK" for at gemme indstillingerne.

Trin 6

Skift tastaturet med kombinationen "Shift-Alt" eller "Shift-Ctrl". Sørg for, at det nye sprog er tilsluttet.

Trin 7

De samme indstillinger kan ændres via "Kontrolpanel". Åbn den via menuen "Start", og vælg derefter "Indstillinger" og "Kontrolpanel".

Trin 8

Find den regionale komponent og sprogkomponenten. Åbn fanen Tastaturer og sprog, klik på knappen Skift tastatur.

Trin 9

Derefter vises den samme menu som beskrevet i den første mulighed for tilføjelse. Skift sprogindstillingerne efter dine behov.

Anbefalede: