Sådan ændres Sproget I Windows 7

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Sproget I Windows 7
Sådan ændres Sproget I Windows 7

Video: Sådan ændres Sproget I Windows 7

Video: Sådan ændres Sproget I Windows 7
Video: Sådan fjernes engelsk tastatur i Windows 7 2024, Kan
Anonim

Standardindgangssproget i Windows vælges af brugeren under installationen af operativsystemet eller aktiveres automatisk, når det land, hvor computeren bruges, vælges.

Sådan ændres sproget i Windows 7
Sådan ændres sproget i Windows 7

Instruktioner

Trin 1

For at ændre indgangssproget, når du skriver i et vindue, dokument eller et hvilket som helst program, skal du trykke på Alt + Shift-tastekombinationen på tastaturet. Hvis du har ændret indstillingerne for at skifte sprog på computeren, kan tastaturgenvejen "Ctrl + Shift" vælges.

Trin 2

Du kan også ændre tastaturlayoutet ved at klikke på sprogikonet (normalt "RU" eller "EN") i højre side af proceslinjen i Windows og vælge det ønskede inputsprog på den liste, der vises.

Trin 3

Hvis det krævede inputsprog ikke er på listen over standardsprog, skal det tilføjes. For at gøre dette skal du åbne menuen "Start" og indtaste forespørgselsteksten "sprog" i linjen "Find programmer og filer".

Trin 4

Venstreklik på listen over søgeresultater, der vises i "Kontrolpanel" -blokken, på linjen "Skift tastaturlayout eller andre inputmetoder". Vinduet Indstillinger for region og sprog åbnes med fanen Sprog og tastaturer aktiveret.

Trin 5

Klik på knappen "Skift tastatur …" en gang med venstre museknap. Dialogboksen Indstillinger for sprog og tekstinputtjenester vises. Aktivér fanen Generelt, som viser standardindstillingerne for inputsprog og en liste over sprog, der bruges på pc'en.

Trin 6

I sektionen "Installerede tjenester" skal du klikke på knappen "Tilføj …" og vælge et eller flere inputsprog, som du vil tilføje, på den viste liste. For at gøre dette skal du markere afkrydsningsfelterne over for de krævede sprog ved at klikke på linjen med deres navn en gang med venstre museknap og derefter klikke på knappen "OK".

Trin 7

I afsnittet "Standardindgangssprog" skal du vælge et permanent sprog på listen over tilgængelige sprog.

Trin 8

For at ændre tastaturgenvejen, der bruges til at ændre indgangssproget, skal du aktivere fanen "Skift tastatur" og i blokken "Tastaturgenveje til inputsprog" vælge linjen "Skift inputsprog" og klikke på knappen nedenfor "Skift tastaturgenvej … ". I den dialogboks, der åbnes, skal du vælge den ønskede kombination for at ændre inputsprog og tastaturlayout og klikke på knappen "OK".

Trin 9

For at aktivere tilstanden med brug af genvejstaster til at aktivere et separat inputsprog fra listen over brugte, skal du venstreklikke en gang på linjen "Aktivér NNN" (hvor NNN er navnet på inputsproget fra listen over installerede) og klikke knappen "Skift tastaturgenvej …".

Trin 10

I dialogboksen, der vises, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for linjen "Brug tastaturgenvej", vælge de ønskede taster fra de angivne lister og derefter klikke på knappen "OK".

Anbefalede: