Sådan Arbejder Du Med Bogmærker I Yandex-browseren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Arbejder Du Med Bogmærker I Yandex-browseren
Sådan Arbejder Du Med Bogmærker I Yandex-browseren

Video: Sådan Arbejder Du Med Bogmærker I Yandex-browseren

Video: Sådan Arbejder Du Med Bogmærker I Yandex-browseren
Video: Easy Paper Monster u0026 Owl Corner Bookmarks 2024, Kan
Anonim

Bogmærker i en browser udfører den samme funktion som bogmærker i en bog. De giver dig mulighed for altid at have interessante informationssider, de nødvendige sider. Og gå til dem med et enkelt klik.

Sådan arbejder du med bogmærker i Yandex-browseren
Sådan arbejder du med bogmærker i Yandex-browseren

Sådan bogmærkes i Yandex

I Yandex-browseren såvel som i andre browsere kan du gemme links til de ønskede sider. interessant video, nyttige oplysninger. Det er let at gøre, bare klik på stjernen i slutningen af adresselinjen og vælg "færdig". En gul stjerne angiver, at siden er bogmærket.

De gemte sider føjes til bogmærkelinjen. Hvis du ikke kan se det, kan du åbne det ved hjælp af indstillingerne. Ikoner med navne på websteder vises under adresselinjen, den fulde liste kan ses ved at klikke på ikonet.

Over tid vokser listen over gemte websteder, og det er ikke let at finde den, du har brug for i denne "bunke". For at gøre det lettere at navigere i de gemte bogmærker er det fornuftigt at sprede dem i mapper.

Billede
Billede

Ved at klikke på stjernen skal du vælge "mapper" → "bogmærkebjælke" → "ny mappe" i rullemenuen. Giv det et tematisk navn. Opret flere sådanne mapper, og sorter dine bogmærker i dem. Og nu kan du straks gemme adressen på siden i den ønskede mappe.

Sådan eksporteres og importeres bogmærker

Yandex-browseren giver mulighed for at eksportere og importere bogmærker, dvs. gemme dem på din computer og flytte dem fra andre browsere. Denne funktion kan være nyttig, når du arbejder med websteder på forskellige computere. Det hjælper dig også med ikke at miste dine bogmærker, når du geninstallerer din browser eller operativsystem.

For at eksportere til en computer skal du åbne "bogmærkepanelet", trykke på "arrangere" -knappen, vælge "eksport" i rullemenuen, angive den mappe, hvor filen skal gemmes. Du kan returnere bogmærker fra din computer ved hjælp af "kopi" -indstillingen.

Billede
Billede

For at oversætte bogmærker fra en anden browser skal du klikke på knappen "import" i indstillingerne og angive den browser, hvorfra du vil overføre bogmærker.

Sådan slettes bogmærker

Forresten er det lige så let at slette bogmærker som at tilføje. Åbn den side, du vil fjerne fra bogmærker, klik på stjernen, vælg menupunktet "Slet". Du kan åbne “indstillinger” → “bogmærkehåndtering” i Yandex-browseren. Vælg den ønskede mappe, fremhæv linket til det sted, der skal slettes, klik på knappen "Slet".

Browserbogmærker er praktisk funktionalitet, der giver dig mulighed for at gemme de nødvendige oplysninger. Og det er ikke svært at bruge det.

Anbefalede: