Sådan Køres Et Program Fra Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køres Et Program Fra Skrivebordet
Sådan Køres Et Program Fra Skrivebordet

Video: Sådan Køres Et Program Fra Skrivebordet

Video: Sådan Køres Et Program Fra Skrivebordet
Video: Sådan samler du et hæve/sænke skrivebord 2024, Marts
Anonim

Den mest bekvemme og hurtigste måde at få adgang til applikationen er ved at starte programmet fra skrivebordet. Det er ikke nødvendigt at åbne diske eller mapper. Alt hvad du behøver er blot et dobbeltklik på venstre museknap, og programmet efter eget valg vil blive lanceret.

Sådan køres et program fra skrivebordet
Sådan køres et program fra skrivebordet

Instruktioner

Trin 1

Først skal du åbne systemdrevet på din harddisk. Systemdrevet er det, som operativsystemet er installeret på (som standard drev C). Hvis du åbner den for første gang og samtidig bruger Windows XP, vises en meddelelse om, at disken indeholder filer, der er nødvendige for operativsystemet, hvis indhold ikke kan ændres. Faktisk er det okay, fordi ingen vil eksperimentere med systemfiler. I Windows 7 og Vista vises denne meddelelse ikke.

Trin 2

På dette drev skal du finde mappen Programfiler. Det er i denne mappe, at alle programmer er installeret som standard. Åbn den, og du vil se rodmapperne på programmerne. På denne liste skal du finde mappen med navnet på det program, du vil starte fra skrivebordet.

Trin 3

Åbn den, og find den eksekverbare fil. Det er ved hjælp af det, at programmet lanceres. Selve filen er omtrent navnet på applikationen (delvis eller fuldstændig), og dens udvidelse er skrevet i slutningen af navnet på denne fil (udvidelsen af eksekverbare filer er Exe).

Trin 4

Klik på den eksekverbare fil med højre museknap, og flyt derefter markøren til "Send" -linjen. En ekstra menu vises. Fra denne menu skal du vælge "Desktop, Opret genvej". Nu er der en genvej til programmets hurtige start på skrivebordet.

Trin 5

Genvejens navn gentager fuldstændigt navnet på den eksekverbare fil, så hvis det ikke synes æstetisk tiltalende for dig, for eksempel, vil du ikke have, at Exe-udvidelsen skal angives på genvejen, så kan du omdøbe den til ethvert navn Du kan lide. Nu kan programmet startes ved at dobbeltklikke på venstre museknap.

Trin 6

C Program Files-biblioteket er standardmappen. Hvis du under installationen af programmet ændrede det, betyder det, at du skal kigge efter programmappens rodmappe i det bibliotek, du har valgt at installere det.

Anbefalede: