Sådan Tilføjes Oplysninger Til Registreringsdatabasen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Oplysninger Til Registreringsdatabasen
Sådan Tilføjes Oplysninger Til Registreringsdatabasen

Video: Sådan Tilføjes Oplysninger Til Registreringsdatabasen

Video: Sådan Tilføjes Oplysninger Til Registreringsdatabasen
Video: 🎊🎉🎊Год каналу!!!🎉🎊🎉 Бесплатные видео МК. Летние женские кофточки! 2024, Kan
Anonim

Computerens systemregister gemmer oplysninger om parametre og indstillinger for operativsystemet, programmer og hardware. Når programmet er installeret, indtastes oplysninger om det automatisk i registreringsdatabasen. Men i nogle tilfælde står brugeren over for behovet for at indtaste oplysninger i systemregistret manuelt.

Sådan tilføjes oplysninger til registreringsdatabasen
Sådan tilføjes oplysninger til registreringsdatabasen

Instruktioner

Trin 1

For at arbejde med systemregistret i Windows-operativsystemet er der et specielt værktøj - registreringseditoren. For at køre det skal du i OS Windows XP klikke på: "Start - Kør", indtaste kommandoen regedit og klikke på OK. I Windows 7 skal du klikke på Start, skrive regedit i søgefeltet og trykke på Enter.

Trin 2

Antag, at du skal tilføje oplysninger til systemregistret for automatisk at starte et program ved opstart af computeren, lad det være "Notesblok". Hvis operativsystemet er på dit C-drev, vil stien til Notesblok være: C: / Windows / System32 / notepad.exe

Trin 3

I Windows-operativsystemet kan programmer, der starter automatisk ved systemstart, være placeret i flere registreringsdatabasenøgler. Specifikt under HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Run. Gå i registreringseditoren langs denne sti, vælg sektionen Kør med musen. Du vil se flere programmer til automatisk start i den - for eksempel firewall og antivirussoftware.

Trin 4

For at Notesblok skal starte automatisk, når du starter din computer, skal du tilføje den tilsvarende nøgle til sektionen Kør. Højreklik i det højre vindue i Registreringseditor, og vælg Ny - strengværdi. Dets navn kan være hvad som helst - for eksempel Notepad.

Trin 5

Nu skal du tilføje stien til den eksekverbare fil. Klik på den nyoprettede Notepad-strengparameter med højre museknap, klik på "Rediger". I vinduet, der åbnes, skal du indtaste linjen "Værdi": "C: / Windows / System32 / notepad.exe" Vær opmærksom på anførselstegnene - de burde være.

Trin 6

Der er føjet oplysninger til registret. Luk editoren, og genstart computeren. Hvis du gjorde alt korrekt, vil computeren, når computeren er startet op, se et åbent notesblok. Det starter ved opstart af Windows, indtil du sletter den registreringsdatabasenøgle, du oprettede med autorun-nøglen.

Anbefalede: