Sådan Udtrækkes Filer Fra Spillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udtrækkes Filer Fra Spillet
Sådan Udtrækkes Filer Fra Spillet

Video: Sådan Udtrækkes Filer Fra Spillet

Video: Sådan Udtrækkes Filer Fra Spillet
Video: 16.04.Курс ДОЛЛАРА на сегодня. НЕФТЬ. ЗОЛОТО. VIX.SP500.РТС.Курс РУБЛЯ.Инвестиции. Трейдинг 2024, April
Anonim

Som regel bruger moderne spil et stort antal filer, der indeholder forskellige ressourcer og hjælpeprogrammer. Afhængigt af hvordan de gemmes på din computers vedvarende eller flytbare medier, kan metoderne til udpakning af individuelle filer fra et spil variere og kan have forskellige sværhedsgrader.

Sådan udtrækkes filer fra spillet
Sådan udtrækkes filer fra spillet

Instruktioner

Trin 1

Hvis spillet er installeret på din computer, skal du starte operativsystemets standardfilhåndtering. I Windows-operativsystemet er dette Explorer, og det startes ved at trykke på win + e-genvejstasterne eller ved to klik på ikonet "Denne computer" på skrivebordet. Brug filhåndteringen til at åbne den mappe, hvor det krævede program er installeret. Som standard er de fleste spil installeret i et bibliotek kaldet Program Files på operativsystemets systemdisk, men en anden mappe er muligvis blevet specificeret under installationen.

Trin 2

Der er en alternativ måde at åbne rodmappen i spillet på. Udvid hovedmenuen på "Start" -knappen, find linket for at starte spillet og højreklik på det. I pop op-kontekstmenuen skal du vælge elementet "Egenskaber" og derefter klikke på knappen "Find objekt" på fanen "Genvej" i det vindue, der åbnes. Som et resultat vil Explorer starte og straks åbne den mappe, du har brug for. Ved hjælp af metoden beskrevet i disse to trin får du adgang til spilfilerne og bruger dem som du ønsker.

Trin 3

Hvis spillet er gemt i arkivfiler med udvidelsen zip, rar, 7z osv., Skal du bruge en slags arkiveringsprogram til at udtrække filerne. De mest almindelige arkivere er WinRAR, WinZIP, 7-ZIP. Efter installation af en af dem i systemet skal den ønskede fil højreklikkes og vælges "Uddrag filer" i genvejsmenuen.

Trin 4

Hvis spillet er indeholdt i et diskbillede, dvs. i en fil med filtypen iso, nrg, mdf osv., Skal du bruge et emulatorprogram til at udtrække. For eksempel kan det være Daemon Tools, Alcohol, PowerISO og andre. Efter installation og kørsel af et sådant program skal du "montere disken", hvorefter filerne bliver tilgængelige ved hjælp af Explorer.

Trin 5

Hvis spillet starter fra en CD eller DVD, og du ikke kan få adgang til dets filer ved hjælp af Explorer, kan du oprette et billede af denne disk og derefter fortsætte som beskrevet i det foregående trin. Nogle af emulatorprogrammerne kan oprette billeder alene, eller du kan bruge specialapplikationer - for eksempel kan Nero Burning ROM gøre dette.

Anbefalede: