Sådan Fjernes Skærmforstørrelsesglas

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Skærmforstørrelsesglas
Sådan Fjernes Skærmforstørrelsesglas

Video: Sådan Fjernes Skærmforstørrelsesglas

Video: Sådan Fjernes Skærmforstørrelsesglas
Video: Sådan monterer du skærme og bagagebærer 2024, Kan
Anonim

Et specielt værktøj "Forstørrelsesglas" til Windows-operativsystemet giver dig mulighed for at forstørre billedet på skærmen i et specielt udpeget område. Hvis du har brugt lupen i nogen tid, men du skal fjerne den fra skærmen, skal du udføre en af de beskrevne handlinger.

Sådan fjernes skærmforstørrelsesglas
Sådan fjernes skærmforstørrelsesglas

Instruktioner

Trin 1

Højreklik på det område af skærmen, hvor det forstørrede billede reflekteres. Vælg ordet skjul i rullemenuen, der vises.

Trin 2

Også ved hjælp af kontekstmenuen kaldet med højre museknap kan du helt forlade forstørrelsesglastilstand. For at gøre dette skal du flytte musepilen over ordet "Exit" og trykke på venstre knap.

Trin 3

Når du bruger Forstørrelsesglas, har du muligvis et vindue kaldet Forstørrelsesindstillinger oven på andre vinduer på skrivebordet. Nederst i dette vindue er knappen "Afslut". Hvis du trykker på den, forlades forstørrelsesfunktionen.

Trin 4

Nederst på skærmbilledet er "Proceslinjen". Find et rektangel på det, der siger Forstørrelsesindstillinger. Højreklik på dette rektangel, og vælg Luk. Forstørrelsesglas lukkes.

Trin 5

Hvis din computer af en eller anden grund langsomt begyndte at udføre funktioner, mens lupen fungerer, kan du slukke for den ved hjælp af "Jobliste". Tryk på tastaturgenvejen Ctrl, alt="Image" og Del på samme tid. Efter et par sekunder vises Task Manager-vinduet. Vælg fanen Processer øverst i vinduet, hvis den ikke er valgt. Du vil se en liste over kørende applikationer og specielle computerprogrammer. Find magnify.exe på listen, og vælg den. Klik på knappen "Afslut proces" i nederste højre hjørne af vinduet.

Trin 6

Forstørrelsesglas kan være føjet til opstart af operativsystemet. For at fjerne det derfra skal du gå til startindstillingerne. Klik på knappen "Start" og ordet "Kør" i det vindue, der vises. Programmets startvindue vises. I det tilgængelige felt til indtastning af tekst skal du skrive ordet msconfig og klikke på "OK". Systemindstillingsvinduet åbnes, hvor der er fanen "Opstart". Brug skyderen til at rulle gennem listen over applikationer og fjerne markeringen af det element, der svarer til forstørrelsesglas.

Anbefalede: