Sådan Gendannes Hurtigt Windows XP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Hurtigt Windows XP
Sådan Gendannes Hurtigt Windows XP
Anonim

Hvad skal jeg gøre, hvis Windows XP ikke indlæses og giver en fejl for en bestemt systemfil. For eksempel filsystemet. Sådan gendannes det hurtigt, at Windows kan starte.

Sådan gendannes hurtigt Windows XP
Sådan gendannes hurtigt Windows XP

Nødvendig

Bootbar cd eller flash-drev med simple explorer og NTFS (f.eks. Hirens BootCD 15.2)

Instruktioner

Trin 1

Indsæt en bootbar cd i dit diskettedrev eller et USB-flashdrev.

Trin 2

Gå til BIOS, og vælg muligheden for at starte fra cd eller flashdrev. Du behøver ikke at gå ind i BIOS, for at vælge startindstillingen, når du har tændt, skal du regelmæssigt trykke på en af F8-, F9- eller F2-tasterne. Du kan læse om, hvilken tast du skal trykke på for at vælge startindstillingen på computerskærmen, når du indlæser BIOS i nederste venstre hjørne ud for ordene Boot menu.

Trin 3

Når Hirens BootCD-menu vises på skærmen, skal du vælge CDlinux. Vælg derefter menupunktet CDlinux russisk. Når den grafiske Linux-skal er indlæst, skal du klikke på ikonet "filsystem" og vælge "medie".

Trin 4

Find dit drev, hvor det defekte Windows XP-system er installeret, i det vindue, der åbnes. Det er let nok at identificere et Windows XP-drev. Normalt er der på denne disk en mappe kaldet "windows". Gå til mappen / windows / system32 / config. Omdøb systemfilen til system_bad.

Trin 5

Gå til / windows / reparationsmappen, og kopier systemfilen derfra til / windows / system32 / config-mappen, og genstart computeren.

Anbefalede: