Hvordan Man Laver Ikoner På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Ikoner På En Computer
Hvordan Man Laver Ikoner På En Computer

Video: Hvordan Man Laver Ikoner På En Computer

Video: Hvordan Man Laver Ikoner På En Computer
Video: Hvordan man laver smileys i sin Outlook mails fra PC eller MAC 2024, Kan
Anonim

På trods af at der er et ret stort antal programmer designet til at ændre udseendet på skrivebordet, har Windows-operativsystemet i sig selv de nødvendige værktøjer til at personalisere den grafiske skal efter brugerens smag.

Hvordan man laver ikoner på en computer
Hvordan man laver ikoner på en computer

Instruktioner

Trin 1

Skrivebordet på en computer, der kører Windows, er et af systemets grundlæggende objekter. Skrivebordsskærmen er en indikator for systemets aktive tilstand og beredskab til at arbejde. Objekterne på skrivebordet er beregnet til hurtig adgang til de mest anvendte systemfunktioner. Sådanne genstande kan opdeles i to typer:

- skrivebordsikoner;

- skrivebordsgenveje.

Trin 2

Opret den nødvendige genvej til det valgte objekt. For at gøre dette skal du ringe til desktop-kontekstmenuen ved at højreklikke på den ledige plads og vælge kommandoen "Opret". Vælg underpunktet "Genvej", og brug indstillingen "Gennemse" til at angive den fulde sti til det valgte objekt. Bekræft dit valg ved at klikke på OK, og gem dine ændringer ved at klikke på Næste. Indtast navnet på den genvej, der skal oprettes, i den relevante linje i den åbnede dialogboks, og anvend ændringerne ved at klikke på knappen "Udfør".

Trin 3

Skift systemets skrivebordsikoner. For at gøre dette skal du åbne genvejsmenuen for det valgte ikon ved at klikke på højre museknap og vælge punktet "Egenskaber". Gå til fanen "Genvej" i dialogboksen, der åbnes, og klik på knappen "Skift ikon". Brug knappen Gennemse til at angive den fulde sti til det ønskede billede, eller skriv% SystemRoot% / system32 / Shell32.dll for at bruge de forudinstallerede billeder. Bekræft den valgte handling ved at trykke på softkey'en Enter.

Anbefalede: