Sådan Udskrives På Tysk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskrives På Tysk
Sådan Udskrives På Tysk

Video: Sådan Udskrives På Tysk

Video: Sådan Udskrives På Tysk
Video: Guiden: Sådan overlever du julen hos familien | DR3 2024, Kan
Anonim

Det tyske tastaturlayout kan i starten være usædvanligt for computerbrugere, der er vant til det engelske og russiske tastaturlayout, da placeringen af bogstaverne i det tyske alfabet adskiller sig fra det latinske alfabet.

Sådan udskrives på tysk
Sådan udskrives på tysk

Nødvendig

tastatur klistermærker

Instruktioner

Trin 1

Åbn menuen Regional og sprogindstillinger i Kontrolpanel. Gå til den anden fane i det lille vindue, der åbnes. Klik på knappen Indstillinger i øverste højre hjørne. Dette åbner et ekstra indstillingsvindue kaldet Sprog og tekstinputtjenester.

Trin 2

Tilføj et tysk tastaturlayout ved hjælp af den tilsvarende knap. Anvend og gem ændringerne, luk vinduerne ved at trykke på "OK" -knappen en efter en. Derefter føjes et ekstra element, der indeholder det tyske layout, til sprogmenuen på proceslinjen. For at skifte inputtilstande skal du trykke på layoutet en gang til.

Trin 3

Skift tastaturlayoutet ved hjælp af Shift + Alt-kombinationen eller enhver anden konfigureret i dit operativsystem. Brug skærmtastaturet til hurtigt at huske placeringen af tyske bogstaver (layoutet adskiller sig fra standard Latin). Det findes i standardprogrammer til tilgængelighed.

Trin 4

Du kan også bare købe et tastatur med et tysk layout eller se efter specielle små klistermærker med bogstaverne i det tyske alfabet. Disse kan bestilles på Internettet eller købes i computerbutikker i din by.

Trin 5

For hurtigt at vænne dig til det tyske layout, hvis du ikke vil ændre tastaturet eller lim specielle klistermærker på det, skal du bruge billedet med det tilsvarende layout som din skrivebordsbaggrund. Se det, hvis du glemmer placeringen af denne eller den anden nøgle.

Trin 6

Du kan også bruge specielle tastatursimulatorer, som er tilgængelige både til de latinske og kyrilliske bogstaver, du er vant til, og til andre layouts. De fleste af disse programmer er gratis og tilgængelige til download på Internettet.

Anbefalede: