Sådan Tændes D-drevet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tændes D-drevet
Sådan Tændes D-drevet

Video: Sådan Tændes D-drevet

Video: Sådan Tændes D-drevet
Video: Hvis min lærer er en vampyr ?! Skoleliv af monstre! Teen-Z i virkeligheden! 2024, Kan
Anonim

Mens der arbejdes på en computer, sker der forskellige situationer. Nogle gange kan forkert betjening af applikationer og nedbrud føre til, at operativsystemet holder op med at registrere en af diskene (D, E - navnet afhænger af antallet af diske, der er installeret på en bestemt computer). Hvad kan man gøre i dette tilfælde?

Sådan tændes D-drevet
Sådan tændes D-drevet

Instruktioner

Trin 1

Hvis du er sikker på, at alle de nødvendige diske er fysisk tilsluttet (alle de nødvendige løkker er i de stik, der er beregnet til dem), skal du kontrollere diske gennem "System" -komponenten. Det kan kaldes på flere måder. Første mulighed: Åbn Kontrolpanel i menuen Start, i kategorien Ydelse og vedligeholdelse skal du vælge ikonet System. En anden mulighed: Fra "Desktop" skal du klikke på ikonet for "Min computer" med højre museknap og vælge "Egenskaber" i rullemenuen.

Trin 2

I vinduet "Systemegenskaber", der åbnes, skal du gå til fanen "Hardware" og klikke på knappen "Enhedshåndtering" i gruppen med samme navn. Et nyt vindue åbnes. Vælg den ønskede disk fra listen over tilgængelige enheder, og dobbeltklik på den med venstre museknap for at åbne dens egenskabsvindue. Klik på fanen Generelt, og kontroller, at Enhedsbrugsgruppen er indstillet til Denne enhed er i brug (aktiveret).

Trin 3

Kald komponenten "Computerstyring" og sørg for, at drevet får det rigtige navn (nogle gange sker det, at bogstaverne "flyver væk"). For at ringe til den angivne komponent skal du åbne "Kontrolpanel" fra menuen "Start". I kategorien Ydeevne og vedligeholdelse skal du vælge ikonet Administrative værktøjer og genvej til computerstyring. Der er også adgang til denne komponent via mappen Dokumenter og indstillinger. Et eksempel på en sti kan se sådan ud: C: (eller et andet systemdrev) / Dokumenter og indstillinger / [brugerkonto] / Hovedmenu / Programmer / Administration.

Trin 4

I venstre del af vinduet "Computeradministration", der åbnes, skal du udvide elementet "Lagringsenheder" og vælge "Diskhåndtering" med venstre museknap. I den højre del af vinduet skal du vælge den disk, du har brug for, fra listen og højreklikke på den. I rullemenuen skal du vælge kommandoen "Skift drevbogstav eller drevsti". I det nye vindue skal du vælge det aktuelle navn og klikke på knappen "Skift". I det ekstra vindue skal du bruge rullelisten til at tildele det ønskede bogstav, klikke på OK-knappen og lukke vinduet.

Anbefalede: