Sådan Installeres Et USB-tastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Et USB-tastatur
Sådan Installeres Et USB-tastatur

Video: Sådan Installeres Et USB-tastatur

Video: Sådan Installeres Et USB-tastatur
Video: Rii Mini 8+ und Rii K22 - Mobile Tastaturen [Giveaway] 2024, Kan
Anonim

Du købte en ny computer eller besluttede bare at ændre dit irriterende tastatur. Tilslut et nyt "tastatur" til din computer og … Fungerer det ikke? Vær ikke bange! Ingen grund til at gå til ekstremer og løbe hovedet ud til butikken for en udveksling. Dit USB-tastatur skal installeres korrekt.

Sådan installeres et USB-tastatur
Sådan installeres et USB-tastatur

Nødvendig

  • - USB-tastatur
  • - computer (bærbar computer)
  • - CD med software.

Instruktioner

Trin 1

Læs instruktionerne, der fulgte med dit USB-tastatur. Kontroller, om du har brug for at installere en driver på din computer, før du tilslutter tastaturet. Operativsystemet installerer automatisk drivere, så snart det registrerer den tilsluttede enhed. Nogle gange er manuel installation af drivere påkrævet. I dette tilfælde leveres en installationsdisk med instruktioner sammen med enheden.

Trin 2

Kontroller producentens software for kompatibilitet med din version af operativsystemet. Hvis dokumenterne ikke indeholder kompatibilitetsoplysninger, kan du prøve at forbinde tastaturet til din computer. Operativsystemet kan muligvis finde en driver, der er kompatibel med din enhed.

Trin 3

Vælg USB-porten, som dit tastatur skal tilsluttes. Sluk for din computer. Tilslut tastaturkablet til USB-porten. Tænd for din computer. Operativsystemet giver dig besked om, at enheden er klar til brug (hvis den finder og automatisk installerer driveren). Eller det vil tilbyde at indsætte en disk i drevet og selv installere driverne.

Trin 4

Åbn diskettedrevet. Indsæt driverskiven i bakken. Luk drevet, og vent på, at disken er isat. Installer tastaturdriveren ved at følge anvisningerne på din computerskærm. Ved afslutningen af driverinstallationen skal du kontrollere, om der er behov for at installere yderligere software (se instruktionerne).

Trin 5

Hvis tastaturet ikke fungerer, kan du prøve at tilslutte det til en anden USB-port (prøv alle tilgængelige). Gå til BIOS, og kontroller, om understøttelse af USB-tastatur er aktiveret. Det skal se sådan ud: USB Keyboard Support - Enabled. Som en sidste udvej skal du bruge en USB / PS-2-adapter til at forbinde tastaturet til PS-2-porten (følger med de fleste USB-tastaturer).

Anbefalede: