Sådan Oprettes Et Netværksmiljø

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Netværksmiljø
Sådan Oprettes Et Netværksmiljø

Video: Sådan Oprettes Et Netværksmiljø

Video: Sådan Oprettes Et Netværksmiljø
Video: Sådan laver du dit skatteregnskab 2024, Kan
Anonim

Umiddelbart efter installation af Windows findes der et sæt genveje på skrivebordet, hvis formål er at forenkle adgangen til vigtige elementer i systemet. En af dem er Network Neighborhood. Hvis en sådan genvej ikke findes på dit skrivebord, betyder det, at der efter installationen af systemet blev foretaget en tilsvarende ændring i dets indstillinger - det er simpelthen umuligt at fjerne ikoner af denne type fra bordet. Det er nødvendigt at overføre denne indstilling til dens oprindelige tilstand for at vende genvejen tilbage til det oprindelige sted.

Sådan oprettes et netværksmiljø
Sådan oprettes et netværksmiljø

Instruktioner

Trin 1

Hvis du bruger Windows 7, kan du få adgang til den tilsvarende installation via kontrolpanelet. Åbn hovedmenuen ved at klikke på knappen "Start" eller ved at trykke på WIN-tasten og vælge "Kontrolpanel" i den.

Trin 2

Indtast søgeudtrykket "personalisering" i det relevante felt, og klik derefter på "Tilpasning" i søgeresultaterne. I det næste vindue skal du klikke på linket "Skift skrivebordsikoner" i venstre rude. Som et resultat åbner kontrolpanelet vinduet "Desktop Elements" for dig med indstillingerne til visning af genveje til flere systemkomponenter.

Trin 3

Hvis du bruger Windows Vista, skal du også starte kontrolpanelet fra operativsystemets hovedmenu. Men der er ingen søgemaskine i panelet i denne version, så du skal gå til siden "Design og personalisering" og klikke på linket "Personalisering" der. På den side, der åbnes som et resultat, skal du klikke på linket "Skift skrivebordsikoner" i venstre rude. På denne måde åbner du det samme "Desktop Elements" -vindue.

Trin 4

Og hvis du bruger Windows XP, skal du starte med at højreklikke på baggrundsbilledet hvor som helst på skrivebordet. I genvejsmenuen, der vises som et resultat af denne handling, skal du vælge punktet "Egenskaber". Der åbnes et vindue, hvor du skal gå til fanen "Desktop", find knappen "Tilpas Desktop" i bunden og klikke på den. Denne rækkefølge af handlinger fører dig til det samme Desktop Elements-vindue.

Trin 5

Uanset hvilket af de anførte systemer, du bruger, skal du i vinduet "Desktop Elements" finde afsnittet "Desktop Icons" øverst på fanen "General". Marker afkrydsningsfeltet, der svarer til "Netværkskvarteret" (eller blot "Netværk") for at aktivere dets visning. Når du har gjort dette, skal du klikke på knappen "OK" og rette på denne måde ændringen i OS-indstillingerne.

Anbefalede: