Hvor Skal Man Indsætte Skrifttyper I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Indsætte Skrifttyper I Photoshop
Hvor Skal Man Indsætte Skrifttyper I Photoshop

Video: Hvor Skal Man Indsætte Skrifttyper I Photoshop

Video: Hvor Skal Man Indsætte Skrifttyper I Photoshop
Video: How to Make Simple Glossy Text Effect in Photoshop 2024, Kan
Anonim

Grafikeditoren Adobe Photoshop bruger et standardsæt med systemfonte. Der er ikke altid nok af dem til at arrangere billedet efter din egen smag. I sådanne tilfælde giver udviklerne mulighed for at tilføje tilpassede skrifttyper, og i første omgang er det vanskeligt for begyndere at finde ud af, hvordan og hvor de skal installeres.

Hvor skal man indsætte skrifttyper i Photoshop
Hvor skal man indsætte skrifttyper i Photoshop

Instruktioner

Trin 1

Luk grafikeditoren og forbered de fontfiler, du vil føje til Photoshop. Husk at huske, hvilken mappe de er i. Hvis skrifttyperne eller skrifttyperne blev zippet, skal du pakke arkiverne ud. Filer skal have filtypen.otf eller.ttf.

Trin 2

Vælg "Kontrolpanel" i menuen "Start". En ny dialogboks åbnes. Hvis instrumentbrættet vises som kategorier, skal du vælge Udseende og temaer. Vær opmærksom på det lille panel øverst til venstre i vinduet - det viser yderligere mapper i denne kategori. Venstreklik på ikonet "Skrifttyper". Hvis kontrolpanelet har et klassisk udseende, skal du straks vælge mappen "Skrifttyper".

Trin 3

Naviger til mappen, hvor de brugerdefinerede skrifttypefiler, du vil føje til Photoshop, er placeret. Vælg de skrifttyper, du har brug for, kopier dem til udklipsholderen. Skift til den tidligere åbnede skrifttypemappe, og indsæt de kopierede filer i den. Derefter kan du starte grafikeditoren og arbejde med de nye skrifttyper.

Trin 4

Husk, at når du geninstallerer dit system, er kun standardsættet af skrifttyper tilbage i mappen Skrifttyper. For ikke at miste de nyinstallerede brugerdefinerede eksempler skal du duplikere mappen med dem på enhver disk, bortset fra den, hvor systemet er installeret. Hvis du i fremtiden ikke planlægger at bruge disse skrifttyper, kan du slette mappen med dem.

Trin 5

For at oprette et tekstfelt i Adobe Photoshop skal du vælge tekstværktøjet ved at klikke på knappen [T] på værktøjslinjen eller trykke på Skift + T. på dit tastatur. Placer markøren på lærredet, træk i teksten, vælg den og udvid liste over skrifttyper i det øverste vindue. Find navnet på den nyindlæste skrifttype på listen, og klik på den med venstre museknap - skrifttypestilen for den valgte tekst ændres.

Anbefalede: