Sådan øges Grafikkortet På En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Grafikkortet På En Bærbar Computer
Sådan øges Grafikkortet På En Bærbar Computer

Video: Sådan øges Grafikkortet På En Bærbar Computer

Video: Sådan øges Grafikkortet På En Bærbar Computer
Video: Sådan monterer du dit grafikkort 2024, Kan
Anonim

Et af hovedproblemerne med mange relativt gamle bærbare computere er manglen på grafikkortstrøm. Der er flere måder at løse det på, men det er bedst at installere en ny videoadapter.

Sådan øges grafikkortet på en bærbar computer
Sådan øges grafikkortet på en bærbar computer

Instruktioner

Trin 1

Læs først instruktionerne til din bærbare computer. Find ud af, hvilken type videoadapter der aktuelt er installeret. Det kan være en integreret chip eller et fuldt udbygget grafikkort. Hvis du står over for den første mulighed, skal du åbne instruktionerne til bundkortet.

Trin 2

Find ud af om der er pladser i det til tilslutning af en fuldgyldig videoadapter. Hvis du ikke har instruktioner til denne del, skal du gå til bundkortproducentens websted og finde de nødvendige oplysninger der.

Trin 3

Find ud af typen af dette stik til tilslutning af videokortet. Køb en passende videoadapter. Sluk for din bærbare computer. Skru alle fikseringsskruer af enhedens bunddæksel. Bemærk, at det undertiden er nødvendigt at skrue skruerne, der er placeret i de interne rum til RAM eller harddisk, af.

Trin 4

Frakobl flere kabler fra bundkortet til andre enheder. Husk hvad og hvor skal forbindes. Installer det nye grafikkort i det eksisterende slot.

Trin 5

Saml din bærbare computer. Sørg for at tilslutte alle tidligere frakoblede sløjfer. Tænd enheden. Mest sandsynligt vil det integrerede grafikkort stadig være aktivt, når det først tændes.

Trin 6

Installer driverne til den nye videoadapter. Hvis du ikke har en disk med den krævede software, skal du besøge producentens officielle hjemmeside for dit grafikkort. Download derfra programmer og drivere, der passer til denne model af videoadapter.

Trin 7

Installer den nødvendige software. I tilfælde af at dit integrerede grafikkort er installeret på en Intel-chip, tændes den nye videoadapter automatisk, når du starter en kraftfuld applikation.

Trin 8

Hvis din bærbare computer har en AMD-processor, skal du åbne AMDpowerXpress og aktivere den nye videoadapter selv. Indstil automatisk skift af enhed, hvis det er nødvendigt.

Anbefalede: