Sådan Konfigureres Din Computer Optimalt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Konfigureres Din Computer Optimalt
Sådan Konfigureres Din Computer Optimalt

Video: Sådan Konfigureres Din Computer Optimalt

Video: Sådan Konfigureres Din Computer Optimalt
Video: Sådan løser du problemer med en langsom computer (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Der er flere måder at øge hastigheden på din computer. Hvis vi taler om en relativt gammel model, er det bedre at bruge softwaremetoder til at ændre pc'ens parametre.

Sådan konfigureres din computer optimalt
Sådan konfigureres din computer optimalt

Nødvendig

Avanceret systempleje

Instruktioner

Trin 1

Udfør generel optimering af computeren. Opret forbindelse til internettet og gå til www.iobit.com. Søg efter avanceret systempleje og download den. Installer hjælpeprogrammet på din computer, og genstart det. Start ASC, og vælg menuen System Diagnostics.

Trin 2

Marker afkrydsningsfelterne "Optimering" og "Defragmentering", klik på "Scan" -knappen, og vent, indtil analysen af systemet og harddisken er afsluttet. Klik nu på knappen "Reparer", og vent, mens programmet løser de opdagede fejl og defragmenterer disken.

Trin 3

Åbn Windows Cleanup-menuen. Marker afkrydsningsfelterne ud for Registreringsfejl og unødvendige filer. Udfør algoritmen til scanning og korrigering af parametre. Forlad ASC-programmet et stykke tid.

Trin 4

Åbn listen over harddiskpartitioner (menuen "Denne computer"), højreklik på ikonet for det lydstyrke, som operativsystemet er installeret på. Åbn dens egenskaber, og gå til fanen "Generelt". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for emnet "Tillad indeksering af filindhold". Bekræft ændringen i parametrene til at arbejde med dette afsnit. Udfør den samme handling for de resterende lokale diske.

Trin 5

Åbn kontrolpanelet, og gå til menuen "Administration". Klik på genvejen "Tjenester", og vent på, at den nye menu åbnes. Find og deaktiver ubrugte operativsystemkomponenter. Læs deres beskrivelser omhyggeligt, så du ikke ved et uheld deaktiverer vigtige tjenester. Dette kan føre til fejl i operativsystemet. For hver deaktiveret tjeneste skal du indstille opstartstypen til Manuel eller Deaktiveret.

Trin 6

Gå tilbage til ASC-programmet, og åbn menuen Hjælpeprogrammer. Vælg "RAM" -punktet under "Acceleration" -fanen. Klik på knappen Næste, og vælg typen Deep Clean. Genstart din computer.

Anbefalede: