Sådan Fjernes Blokeringen Af MMC

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Blokeringen Af MMC
Sådan Fjernes Blokeringen Af MMC

Video: Sådan Fjernes Blokeringen Af MMC

Video: Sådan Fjernes Blokeringen Af MMC
Video: A Beogram Bang u0026 Olufsen MMC Cartridge discussion 2024, Kan
Anonim

De fleste mobiltelefonmodeller understøtter flashkort. En af de almindelige typer er MMC-hukommelse. Nogle brugere står imidlertid over for problemet med at låse op for sådanne kort efter at have indstillet en adgangskode på dem.

Sådan fjernes blokeringen af MMC
Sådan fjernes blokeringen af MMC

Instruktioner

Trin 1

Den første mulighed er at formatere flashkortet. Prøv at implementere det på en af følgende måder. Indsæt USB-flashdrevet i din computers kortlæser, åbn "Denne computer", højreklik på dens ikon og vælg "Format". Du kan også prøve at indsætte kortet i en anden telefon eller et digitalt kamera og prøve at formatere dem.

Trin 2

Hvis du bruger en smartphone, skal du installere en af applikationerne, der hører til filhåndteringsklassen, på den. Kør det og find en fil kaldet mmcstore, normalt har den ingen udvidelse. Åbn den - i den vil du se adgangskoden fra dit flashdrev.

Trin 3

Den tredje måde er at bruge specialiseret pc-software. De mest populære blandt dem er følgende:

- Flashnul (https://shounen.ru/soft/flashnul/);

- MMC Password Tool;

- MMC Medic.

Trin 4

Den fjerde måde er at bruge en enhed kaldet MMC Unlock Clip. Det fungerer selvstændigt og kræver ikke forbindelse til en computer. Tilslut klemmen, der følger med enheden, til 9 V. batteri. Indsæt det låste MMC-kort i det tilsvarende stik. Hvis den røde indikator på enheden begynder at blinke hurtigt, låses flashdrevet op. Langsom blinkning af indikatoren kan indikere, at kortet ikke er indstillet adgangskode, eller at det ikke genkendes. Kontroller, at det er sikkert forbundet til enheden, og at kontakterne er rene. Ud over batteriet kan MMC Unlock Clip strømforsynes fra computerens USB-port.

Trin 5

Alternativt kan MMC UnLocker bruges. Denne enhed er i stand til at arbejde både tilsluttet til en pc og i en fuldstændig autonom tilstand. I det andet tilfælde er dens anvendelse ikke forskellig fra MMC Unlock Clip. Strøm forsynes også enten fra batteriet eller fra USB-porten.

Anbefalede: