Sådan Installeres Et Layout

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Et Layout
Sådan Installeres Et Layout

Video: Sådan Installeres Et Layout

Video: Sådan Installeres Et Layout
Video: Сборка кухни за 30 минут своими руками. Переделка хрущевки от А до Я # 35 2024, Marts
Anonim

I de fleste tilfælde er Windows-operativsystemer, der er installeret på pc'er i vores land, som standard udstyret med to tastaturlayouter: russisk og engelsk (amerikansk). Men ofte i processen med at arbejde med andre sprog er der behov for yderligere tegn, der ikke er på engelsk. For eksempel kan tyske umlauter eller franske apostrofer være meget vanskelige for brugeren at læse og skrive, for ikke at nævne eksotiske sprog som japansk, kinesisk eller hebraisk. I disse tilfælde er det simpelthen nødvendigt med et ekstra tastaturlayout.

Sådan installeres et layout
Sådan installeres et layout

Instruktioner

Trin 1

Installation af et nyt sproglayout er slet ikke svært. På Windows kan nye layouts indstilles på to måder. Den første er gennem den generelle Start-menu, den anden er gennem sproglinjen i hurtigstartmenuen placeret i bunden af skrivebordet.

Trin 2

For at installere layoutet gennem menuen "Start" skal du gå gennem følgende rute: Start - Kontrolpanel - "Regionale og sproglige indstillinger". På siden "Lokalitet" skal du vælge fanen "Tilføj yderligere sprog" eller "Detaljer" afhængigt af den specifikke version af Windows, hvorefter et vindue vises under navnet "Sprog og tekstinputtjenester", der viser den allerede installerede layouts. Disse er som standard engelsk og russisk.

Trin 3

For at installere et nyt layout skal du vælge elementet "Tilføj". Som et resultat vises et lille vindue med to linjer, der giver dig mulighed for at vælge sprog og tastaturlayout. Vælg den ønskede på rullelisterne, og tryk derefter på knappen "Gem".

Trin 4

Det samme resultat kan opnås på en kortere måde gennem hurtigstartlinjen. For at gøre dette skal du flytte markøren over det lille ikon på sprogbjælken i nederste højre hjørne af hurtigstartlinjen og trykke på højre museknap. I rullemenuen skal du vælge punktet "Parametre" og komme til den samme fane for de layout, der er installeret på computeren. Derefter vælger vi de nødvendige indstillinger på den måde, der er beskrevet i det foregående afsnit.

Anbefalede: