Sådan Fjernes Grænser I Microsoft Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Grænser I Microsoft Word
Sådan Fjernes Grænser I Microsoft Word

Video: Sådan Fjernes Grænser I Microsoft Word

Video: Sådan Fjernes Grænser I Microsoft Word
Video: Основы Microsoft Word. Ворд для начинающих. часть 1 2024, April
Anonim

Nogle brugere af Word-teksteditoren støder undertiden på en ændret version af arbejdsvinduet. En yderligere ramme vises pludselig på den med billedtekster i form af pile og mærkelige inskriptioner - "Formateret" og "Slettet". Svaret på spørgsmålet om, hvordan man fjerner rammer i Microsoft Word, er skjult i værktøjslinjen.

Sådan fjernes grænser i Microsoft Word
Sådan fjernes grænser i Microsoft Word

Nødvendig

Gennemgangspanel, menuen Frame Format

Instruktioner

Trin 1

Gå til menuen "Vis". Åbn derefter "Toolbar" -elementet. Tænd for displayet på panelet "Review", der indeholder kommandoer til at finde fejl i et tekstbehandlingsdokument. Det er dem, der automatisk efterlader deres noter og rettelser på en særlig sideramme.

Trin 2

Se nærmere på den øverste menulinje. En ny gennemgangsfane skal vises ud for fanen Vis. Klik på den med musen, da du kan fjerne rammer i Microsoft Word nøjagtigt der. Find derefter og åbn kommandoen "Modificeret dokument" i rullelisten. For at fjerne rammen med kommentarer og rettelser skal du vælge "Vis -> Ledere -> Aldrig".

Trin 3

Grænser og indholdsfortegnelse i et tekstdokument kan også angives med rammer. For at fjerne en bestemt ramme skal du højreklikke på den. Vælg Format ramme på listen over kommandoer. Klik på knappen "Slet".

Trin 4

Hvis du har brug for at slette en ramme sammen med teksten inde i den, skal du flytte musemarkøren over selve rammens kant. Tryk på "Slet" -tasten. For at fjerne alle vedlagte tekstrammer skal du bruge funktionen "Fjern rammer", som er placeret i menuen "Format", afsnittet "Rammer".

Anbefalede: