Sådan Oprettes Et Menulayout

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Menulayout
Sådan Oprettes Et Menulayout

Video: Sådan Oprettes Et Menulayout

Video: Sådan Oprettes Et Menulayout
Video: Как штукатурить откосы на окнах СВОИМИ РУКАМИ 2024, Kan
Anonim

En seriøs vandretur kræver ordentlig forberedelse. Især skal der lægges stor vægt på spørgsmålet om gruppeernæring. På samme tid tages der ikke kun højde for smagspræferencer, men også sådanne egenskaber som tilberedningshastighed, holdbarhed og kalorieindhold i produkter. For at gøre dette skal du bruge kompilering af layoutmenuen.

Sådan oprettes et menulayout
Sådan oprettes et menulayout

Instruktioner

Trin 1

Lad kokken i din gruppe oprette menulayoutet. Når alt kommer til alt, skal hvert medlem af holdet, der går på vandretur, have sit eget ansvar. Der er en leder, der er en person med ansvar for udstyr, en tekniker, en læge. Hvis du fortæller folk, "Tag noget efter din smag," så finder du helt sikkert ikke salt, men du har fem kilo pasta. At udarbejde et menulayout er ikke en så vanskelig opgave, men det er ekstremt praktisk at bruge.

Trin 2

Husk, at layoutmenuen er to forskellige dokumenter, den ene følger den anden. Alle er mere eller mindre fortrolige med menuen, inkluderer skålens navn samt ingredienser. Lav en menu i form af det mest almindelige bord.

Trin 3

Før du gør dette, skal du lægge en plan for din tur foran dig. Find ud af, hvornår stigningen vil være, om du har tid til at få et fuldt måltid, eller om du bliver nødt til at begrænse dig til bare at have en snack, hvor mange kilometer du skal overvinde på en dag, om gruppen bliver tilbage uden vand.

Trin 4

Opret et regneark i Excel. Indtast navnene på kolonnerne: "Vandretur", "Navn på skålen", "Produkter", "Noter". I den første kolonne på hver linje skal du angive dagen for vandreturen, dagen og måneden. Dette gør det lettere for dig at navigere i planlægningen af layoutmenuen.

Trin 5

Del skålkolonnen i tre linjer for hver dag på vandreturen - morgenmad, frokost / snack, middag. For at gøre hverdagen lysere skal du bruge sjove navne til retter i vandermenuen, f.eks. "Havregryn, sir", "Turists glæde", "Camping burda".

Trin 6

Udfyld kolonnen "Produkter". Her er det nødvendigt at nøje tage højde for alle skålens komponenter baseret på et bestemt antal mennesker. Specificer i "Bemærk" -feltet funktionerne eller tilberedningstiden "på skålen. Start derefter med at oprette dit layout. Det er bedre at gøre det i form af en liste på et separat ark. Tæl antallet af hvert produkt på denne liste. Tag et halvt kilo mere sukker, end det viste sig i layoutet, tilsæt hundrede gram korn.

Trin 7

Efter at have lavet layoutet til vandreturen, skal du distribuere produkterne blandt deltagerne, registrere hvem og hvor mange produkter der bærer. Udskriv dit dokument i tre eksemplarer. Dette dokument kræver tvivlsom udførelse. Giv kun den mængde mad, der er angivet i menuen til madlavning, ellers er du måske sulten halvvejs.

Anbefalede: