Sådan Oprettes Menusektioner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Menusektioner
Sådan Oprettes Menusektioner

Video: Sådan Oprettes Menusektioner

Video: Sådan Oprettes Menusektioner
Video: 05 - Studi.ly - Sådan oprettes en aflevering 2024, Kan
Anonim

Ved hjælp af menuen kan besøgende, der besøger dit websted, navigere gennem de sektioner, der er interessante for dem, se de nødvendige oplysninger og vælge de emner, der er mest interessante for sig selv. Der er flere måder at oprette sektioner på webstedsmenuen i ucoz-systemet.

Sådan oprettes menusektioner
Sådan oprettes menusektioner

Instruktioner

Trin 1

Log ind på siden ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode, hvilket giver adgang til webstedsadministration. Klik på knappen "Generelt" på værktøjslinjen, og vælg "Login til kontrolpanel" i kontekstmenuen, log ind. Vælg sektionen "Sideredigerer" i menuen, i gruppen "Modulhåndtering" skal du vælge punktet "Webstedsadministration".

Trin 2

Når du har navigeret til siden Content Management, skal du vælge den ønskede handling. For at tilføje et nyt menupunkt skal du klikke på knappen "Tilføj side" øverst til højre i vinduet. En ny fane åbnes. Giv siden et navn, og stil det, som du finder passende. Klik på knappen "Gem" nederst i vinduet. For at ændre indholdet på siden skal du bruge de tilsvarende knapper i form af et øje eller en skruenøgle.

Trin 3

For at tilføje et nyt element til en undermenu skal du klikke på ikonet [+] overfor det menupunkt, du vil tilføje et nyt afsnit. En ny fane åbnes. Foretag alle de nødvendige ændringer, tilføj tekst, grafik eller andet materiale, og klik på knappen "Gem". For at slette et menupunkt (eller et undermenupunkt) skal du klikke på knappen [x] i højre side af linjen for det valgte emne.

Trin 4

Tilføjelse, ændring og sletning af sektioner i webstedsmenuen er ikke kun tilgængelig fra "Kontrolpanel". Gå til siden på dit websted i afsnittet "Designer", vælg kommandoen "Aktivér designer" fra genvejsmenuen. Siden ændrer sit udseende. Klik på skruenøgleikonet i menuen Hovedwebsted. Et nyt vindue "Menustyring" åbner adgang til redigering af webstedsmenuen.

Trin 5

For at tilføje et nyt element til menuen skal du klikke på linjeknappen "Tilføj menupunkt" i det nye felt, indtaste navnet på siden og angive den adresse, hvor siden vil blive sendt (hvis du ikke er i stand til at udfylde i marken med et link er det bedre at bruge metoden beskrevet ovenfor). Klik på knappen "Anvend". Det nye menupunkt placeres automatisk i slutningen af listen.

Trin 6

Hvis du vil have det nye menupunkt placeret et andet sted, skal du flytte markøren til det og trække elementet til en ny placering, mens du holder venstre museknap nede. For at slette et element skal du klikke på [x] -knappen overfor det tilsvarende element. For at redigere sidedataene skal du klikke på knappen med blyantikonet. Når du har foretaget de nødvendige ændringer, skal du klikke på knappen "Gem" i vinduet "Menukontrol" og lukke dette vindue. På kommandosiden skal du vælge kommandoen Deaktiver designer fra Constructor-kontekstmenuen.

Anbefalede: