Sådan Uploades Et Gratis Kort Til Navigatoren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Uploades Et Gratis Kort Til Navigatoren
Sådan Uploades Et Gratis Kort Til Navigatoren

Video: Sådan Uploades Et Gratis Kort Til Navigatoren

Video: Sådan Uploades Et Gratis Kort Til Navigatoren
Video: Easyhunt - Instruktionsvideo til kortapp 2024, Kan
Anonim

Mange chauffører kører på vejene ved hjælp af specielle enheder kaldet navigatorer. Til deres normale drift er der brug for specielle kort.

Sådan uploades et gratis kort til navigatoren
Sådan uploades et gratis kort til navigatoren

Instruktioner

Trin 1

Hvor kan du få sådanne kort? På dette tidspunkt har mange navigationssystemer Navitel-software. Derfor for ham og har brug for at kigge efter kort. Hvis du har et andet program installeret i din navigator, skal du gennemgå og skrive navnet på det. Du kan se det i selve navigatoren eller i det dokument, der er knyttet til navigatoren.

Trin 2

Gå til den officielle webside for softwareleverandøren. For at gøre dette er det nok at indtaste det navn, der er skrevet i programmet i søgemaskinen. Lad os sige, at du har Navitel-programmet. Gå til den officielle hjemmeside. Klik derefter på knappen "Downloads". Dette afsnit af menuen er beregnet til at indlæse forskellige filer. Software-downloads er tilgængelige (normalt opdateringer eller nye programmer) og kort til enhver region.

Trin 3

Som regel er alle kort opdelt i byer og regioner. Vælg de kort, du har brug for, og klik på knappen "Download". Downloaden kan tage flere timer, især hvis du har en langsom internetforbindelse. Når download er afsluttet, skal du forbinde navigatoren til din personlige computer ved hjælp af et specielt kabel. Det skulle have været leveret sammen med en navigator i en kasse. Glem ikke, at ledningen først er tilsluttet navigationsenheden og først derefter til pc'en.

Trin 4

Gå til enhedens filhåndtering. For at gøre dette kan du bruge den indbyggede "Explorer" på din pc. Find en mappe der kaldes kort. Den indeholder alle de kort, der er tilgængelige til brug i navigatoren. Kopier alle de filer, du har uploadet til webstedet, til denne mappe. Fjern enheden, og prøv navigatoren med nye kort.

Anbefalede: