Sådan Finder Du årsagen Til BSOD

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du årsagen Til BSOD
Sådan Finder Du årsagen Til BSOD

Video: Sådan Finder Du årsagen Til BSOD

Video: Sådan Finder Du årsagen Til BSOD
Video: Opening this path causes a BLUESCREEN [The new C:concon] 2024, April
Anonim

Mange pc-brugere har sandsynligvis stødt på problemet med en pludselig genstart af Windows og en blå skærm (BSOD), der dukker op på skærmen med hvide tal og bogstaver. Dette fænomen anses for at være et operativsystem forsvar mod nedbrud.

Sådan finder du årsagen til BSOD
Sådan finder du årsagen til BSOD

Instruktioner

Trin 1

Hvis pc'en genstarter selv, når en blå skærm vises, skal du fjerne den automatiske genstart og aktivere optagelse af hukommelsesdumps. For Windows XP-brugere skal du åbne genvejsmenuen "Denne computer", vælge fanen "Egenskaber" og derefter "Avanceret".

Trin 2

Gå derefter til gruppen "Start og gendannelse" og klik på knappen "Indstillinger". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Genstart automatisk" i dialogboksen. I informationsoptageren skal du vælge en 64 KB hukommelsesdump fra listen.

Trin 3

For brugere af Windows 7 (Vista) skal du åbne genvejsmenuen for "Denne computer" og vælge fanen "Egenskaber". Klik på "Systembeskyttelse" og "Avanceret" i panelet til højre. Gå derefter til gruppen "Opstart og gendannelse" og klik på knappen "Indstillinger". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Genstart automatisk" i dialogboksen. Vælg en hukommelsesdump med en størrelse på 128 KB på listen i informationsoptagelsen.

Trin 4

Du kan bare klikke på F8 i starten af systemet og slukke for automatisk genstart. Når den næste dødsskærm dukker op, skal du skrive STOP-fejlkoden ned og finde dens dekryptering. Du kan bruge BlueScreenView-programmet, der ser efter BSOD-hukommelsesdumps og markerer "synderen" med lyserød fremhævning. Find derefter den forkerte driver på Internettet.

Trin 5

Scan dit system for uønskede vira og programmer. Analyser systempartitionen på harddisken. Hvis der ikke er nok ledig plads, skal du øge den. Opdater drivere til pc-komponenter. Slip af med overophedning af systemenhedens komponenter. Hvis det er ret vanskeligt at finde årsagen, skal du oprette et emne på et computerforum med en detaljeret beskrivelse af de problemer, der opstår.

Anbefalede: