Sådan Låses Et USB-flashdrev Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Låses Et USB-flashdrev Op
Sådan Låses Et USB-flashdrev Op

Video: Sådan Låses Et USB-flashdrev Op

Video: Sådan Låses Et USB-flashdrev Op
Video: Best Usb Flash Drives 2021 2024, Kan
Anonim

Flash-drev i den moderne verden af informationsteknologi spiller en enorm rolle, da de giver dig mulighed for at overføre information fra en computer til en anden. Imidlertid opstår der ofte problemer med sådanne enheder. På Internettet stiller brugerne ofte spørgsmål i forbindelse med blokering af et flashdrev.

Sådan låses et USB-flashdrev op
Sådan låses et USB-flashdrev op

Nødvendig

Personalecomputer, flashdrev

Instruktioner

Trin 1

I denne situation kan du bruge forskellige løsningsmetoder. Hver af metoderne afhænger imidlertid af situationens kompleksitet. Først og fremmest skal du sætte dig ind i de fysiske parametre og mulighederne for en bærbar USB. Se nøje på lagerenheden for en lille "Lås" -kontakt. Denne switch kan bruges til at slå skrivebeskyttelse til og fra. Hvis der er en sådan kontakt, skal du bare slukke for den.

Trin 2

Du kan også bruge tjenesterne fra specialiserede tjenester, som igen er engageret i at løse disse problemer. Tag flashdrevet til nærmeste servicecenter. I de fleste tilfælde finder specialister en løsning. Denne metode vil dog kræve nogle kontante omkostninger.

Trin 3

Download oplåsningsprogrammet fra producentens websted, og brug det til at fjerne beskyttelsen. I nogle tilfælde sælges en disk med hjælpeprogrammer sammen med et flashdrev, som også kan indeholde et sådant program. Det hele afhænger af modellen på flashdrevet såvel som af det firma, der har udviklet det.

Trin 4

Formater dit USB-drev som en sidste udvej. Når du udfører denne operation, skal du være forberedt på det faktum, at du ikke straks kan vente på det ønskede resultat, da formatering ofte i kontekstmenuen og endda i den logiske diskhåndtering ikke fjerner låsen fra flashdrevne. Som et af hovedværktøjerne kan vi anbefale AlcorMP-værktøjet.

Trin 5

Installer og kør dette program, før du isætter USB-flashdrevet. Formater USB-enheden. For at gøre dette skal du trykke på F-tasten. Så snart operationen er afsluttet, kan du bruge USB-flashdrevet til at arbejde.

Anbefalede: