Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Bærbar Computer
Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Bærbar Computer
Video: 🧠 Интернет по электрической сети? Легко! / PLC 🔌 2024, Kan
Anonim

For at bruge tv'et som en ekstra bærbar skærm har du brug for et specielt kabel. Og i nogle situationer kan det være nødvendigt med et sæt ret sjældne adaptere.

Sådan tilsluttes et tv til en bærbar computer
Sådan tilsluttes et tv til en bærbar computer

Nødvendig

videokabel

Instruktioner

Trin 1

Moderne bærbare computere har normalt to videokanaler. Disse er VGA- og HDMI-porte. Det giver naturligvis mere mening at slutte tv'et til den bærbare computer via HDMI-porten, fordi det er i stand til at transmittere et digitalt signal snarere end et analogt signal. Find de rigtige porte på dit tv.

Trin 2

Du kan bruge HDMI-indgang eller DVI-stik. Dette bevarer kvaliteten af det transmitterede signal. Husk, at DVI-porten ikke bærer lyd, i modsætning til HDMI. Tilslut tv'et til den bærbare computer. Tænd for begge enheder.

Trin 3

Først skal du justere indstillingerne til dit tv. Åbn indstillingsmenuen, og gå til punktet "Signalkilde". Vælg den, du har tilsluttet til din bærbare computer (DVI eller HDMI). Nogle tv-modeller har to eller tre HDMI-porte. Sørg for at vælge det rigtige slotnummer.

Trin 4

Åbn nu startmenuen på din bærbare computer og gå til kontrolpanelet. Åbn menuen Udseende og tilpasning. Vælg "Skærmopløsning" i menuen "Skærm". Denne metode til at åbne menuen til skærmindstillinger er beskrevet i Windows Seven.

Trin 5

Klik nu med venstre museknap på det grafiske billede af tv'et eller laptop-skærmen, og aktiver indstillingerne "Gør denne skærm til hoved". Husk, at det er på det valgte display, at applikationer startes først.

Trin 6

Vælg nu en af mulighederne for synkron drift af flere skærme. Hvis du kun vil bruge tv-skærmen, eller hvis du har tilsluttet den for at se bestemte elementer i nærbillede, skal du vælge funktioner. Dupliserede skærme. Når den er aktiveret, viser begge skærme et identisk billede. Bemærk, at opløsningen på den anden skærm er den samme som den primære skærm.

Trin 7

Hvis du har brug for tv'et uafhængigt af en bærbar computer, skal du vælge "Udvid skærm".

Anbefalede: