Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Tv
Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Tv
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Kan
Anonim

Det er ikke altid praktisk at bruge skærmen på en mobil computer til at se film i høj kvalitet. I sådanne situationer anbefales det at forbinde en bærbar computer til et tv for at vise billedet på en stor skærm.

Sådan tilsluttes en bærbar computer til et tv
Sådan tilsluttes en bærbar computer til et tv

Nødvendig

HDMI til HDMI-kabel

Instruktioner

Trin 1

Vælg den type forbindelse, der skal oprettes mellem din mobiltelefon og dit tv. Laptops har normalt to porte til tilslutning af en ekstern skærm. Disse er VGA- og HDMI-kanaler.

Trin 2

HDMI-indgange er almindelige på moderne tv. Brug dette stik til at oprette forbindelse til din bærbare computer. Denne metode giver dig mulighed for at sende et digitalt signal, hvilket er vigtigt, når du ser film i høj kvalitet. Et andet plus ved HDMI-kanalen er muligheden for at udsende et lydsignal.

Trin 3

Køb et HDMI til HDMI-kabel. Dens længde bør ikke være for lang. Dette kan føre til et tab af kvaliteten af det transmitterede signal. Tænd din mobiltelefon og dit tv.

Trin 4

Tilslut enhederne ved hjælp af det forberedte kabel. Tag fjernbetjeningen fra tv'et, og skift udstyrets driftstilstand. For at gøre dette skal du vælge den HDMI-port, som kablet er tilsluttet.

Trin 5

Vent et stykke tid, mens den mobile computer registrerer den nye skærm. Derefter vises baggrundsbilledet på skrivebordet på tv-skærmen. Dette betyder, at funktionen Udvid visning aktuelt er aktiv.

Trin 6

For at skifte prioritetsenhed skal du højreklikke på et ledigt område på skrivebordet. Vælg punktet "Skærmopløsning" i den menu, der vises.

Trin 7

Fremhæv ikonet med nummer to (tv-skærm), og aktiver punktet "Gør denne skærm til hoved". Vælg den passende opløsning til dette skærmbillede.

Trin 8

Hvis du vil have, at begge skærme skal vise et identisk billede, skal du aktivere emnet "Dupliser skærmbilleder". I en sådan situation anbefales det at udpege den bærbare computerskærm som den primære skærm. Sørg for at vælge en skærmopløsning, der er gyldig for begge enheder.

Anbefalede: