Sådan Skifter Du Køler På Et Grafikkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skifter Du Køler På Et Grafikkort
Sådan Skifter Du Køler På Et Grafikkort

Video: Sådan Skifter Du Køler På Et Grafikkort

Video: Sådan Skifter Du Køler På Et Grafikkort
Video: Sådan Skifter Du Grafikkort! 2024, Kan
Anonim

Over tid forringes fansen på videokortet. Du kan med jævne mellemrum rengøre og smøre disse enheder, men for at sikre, at de fungerer i høj kvalitet, anbefales det at skifte kølere.

Sådan skifter du køler på et grafikkort
Sådan skifter du køler på et grafikkort

Nødvendig

  • - krydskruetrækker
  • - lim;
  • - Speccy.

Instruktioner

Trin 1

Før du køber en ny blæser, skal du kontrollere din grafikkortmodel. Læs instruktionerne til systemenheden. Hvis det ikke er tilgængeligt, skal du installere Speccy eller Everest.

Trin 2

Start den valgte applikation. Gå til menuen "Grafik" og skriv modellen til din videoadapter ned. Bemærk også, at du muligvis ikke finder en original reservedel til din videoadapter.

Trin 3

Sluk for computeren, og fjern det venstre dæksel fra enheden. Fjern din videoadapter ved at løsne monteringsskruen. Fjern køleren fra den ved først at frakoble netledningen.

Trin 4

Tag dette køler- og videokort med dig til butikken. Find den rigtige blæser til din videoadapter. Installer det i det specielle stik, og fastgør blæseren. Tilslut strømkablet til videokortet.

Trin 5

I tilfælde af at du har købt en blæser, hvis strøm er forbundet til bundkortet, skal du oprette denne forbindelse.

Trin 6

Nogle gange opstår der situationer, hvor det er umuligt at vælge den rigtige køler til en given grafikkortmodel. I dette tilfælde kan du bruge enhver anden computerventilator. Få en køler i den rigtige størrelse.

Trin 7

Ofte er fans fastgjort til et grafikkort køleplade eller monteret i en speciel slot inde i den. Tag et rør af enhver lim, der ikke mister dets egenskaber i et miljø med høj temperatur (op til 65 grader).

Trin 8

Påfør en lille mængde lim på ventilatorhuset. Naturligvis bør der ikke påføres nogen lim på de køligere knive. Undgå at få lim inde i enheden.

Trin 9

Lim blæseren til grafikkortets kølelegeme. Tilslut kølerens strøm til denne enhed eller til bundkortet.

Anbefalede: