Sådan Fremskyndes Filoverførsler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fremskyndes Filoverførsler
Sådan Fremskyndes Filoverførsler

Video: Sådan Fremskyndes Filoverførsler

Video: Sådan Fremskyndes Filoverførsler
Video: CS50 Lecture by Mark Zuckerberg - 7 December 2005 2024, Kan
Anonim

Langsom dataoverførsel mellem computere, der er forbundet til et lokalt netværk eller et flashdrev, der er tilsluttet en pc, og computeren selv komplicerer brugernes arbejde betydeligt. I betragtning af dette tænker mange på, hvordan man fremskynder filoverførslen.

Sådan fremskyndes filoverførsler
Sådan fremskyndes filoverførsler

Nødvendig

  • - personlige computere forbundet med et lokalt netværk
  • - Flash-drev;
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Download på det globale net specielle software designet til at øge hastigheden på internetforbindelsen og dermed overførsel af information til det lokale netværk. Et sådant program kan for eksempel være AusLogics BoostSpeed.

Trin 2

Installer det på din computer: hastigheden stiger med ca. 20%.

Trin 3

Juster den browser, du bruger for at øge netværkshastigheden. Hvis du bruger Firefox-browseren, skal du udføre følgende række operationer: åbn "Værktøjer", vælg "Indstillinger", gå til "Avanceret" ved at klikke på "Netværk" og klik derefter på "Offline lager" ikon. Sådanne manipulationer giver dig mulighed for at øge cachen og samtidig reducere belastningstiden.

Trin 4

Download et program på Internettet for at måle hastigheden for at skrive information på et flashdrev og læse information fra det. Installer denne software på din computer, og test dit flashdrev for hastighed. Hvis der er en begrænsning på flashdrevet, er den eneste vej ud af situationen at købe et nyt flashdrev.

Trin 5

Træf foranstaltninger til at "overklokke" computeren: takket være denne procedure øges ikke kun filoverførselshastigheden, men også selve pc'en fungerer meget hurtigere.

Anbefalede: