Sådan Tilsluttes Kabel-tv Til Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Kabel-tv Til Din Computer
Sådan Tilsluttes Kabel-tv Til Din Computer

Video: Sådan Tilsluttes Kabel-tv Til Din Computer

Video: Sådan Tilsluttes Kabel-tv Til Din Computer
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, April
Anonim

I dag er det svært at undvære tv. Det fungerer som et informationsmedium. Kabel-tv giver et tv-signal af højere kvalitet. Denne type tv kan også ses på en computer.

Sådan tilsluttes kabel-tv til din computer
Sådan tilsluttes kabel-tv til din computer

Nødvendig

  • - Windows Media Center-applikation
  • - koaksial- og fiberoptisk kabel
  • - TV-tuner
  • - abonnent-set-top-boks;
  • - APS-station
  • - spændings ensretter

Instruktioner

Trin 1

Det første trin er at vælge en udbyderoperatør. Vær opmærksom på alle klausuler i aftalen: opsigelsesprocedure, betalingsbetingelser og betingelser for forbindelse.

Trin 2

Køb den nødvendige længde af fiberoptisk eller koaksialkabel. Hvis din personlige computer ikke har en indbygget TV-udgang, skal du købe en TV-tuner og set-top-boks.

Trin 3

Tilslut tv-tuneren til bundkortet på din pc. Download "friske" drivere fra producentens websted og installer dem. Genstart dit operativsystem, så opdateringerne træder i kraft.

Trin 4

Tilslut set-top boksen til en pc og en strømkilde. Installer en spændingsretter og APS-station for at undgå strømafbrydelser. Du kan forbinde et ubegrænset antal computere i din lejlighed til kabel-tv, da du kun betaler for adgangspunktet.

Trin 5

Tilslut kablet fra adgangspunktet til set-top-boksen og derfra til tv-tuneren. Læg kablet for at undgå mekaniske skader (helst under en sokkel).

Trin 6

Gå til Start, og vælg Kør. Find derefter kommandoen "TV-out-indstillinger" og konfigurer signalet fra kilden. For at forhindre, at den blokerer, skal du deaktivere din firewall.

Trin 7

Gå til Windows Media Center-softwaren. Åbn fanen Tv-shows. I den dialogboks, der vises, vil du være i stand til at konfigurere tv-kanaler. Du kan bruge dette program til at optage tv-programmer på din pc og se dem senere.

Anbefalede: