Sådan Tilsluttes Et Lydspor

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Lydspor
Sådan Tilsluttes Et Lydspor

Video: Sådan Tilsluttes Et Lydspor

Video: Sådan Tilsluttes Et Lydspor
Video: Head Shoulders Knees And Toes (2019) | Noodle u0026 Pals | Super Simple Songs 2024, Kan
Anonim

Takket være fremkomsten og den udbredte introduktion i omløb af store informationsbærere blev det muligt at distribuere digital video af høj kvalitet til dem. I dag er det muligt at købe en optisk disk med meget store filstørrelser og flere eksterne lydspor. For yderligere bekvem opbevaring og visning på en hjemmecomputer er det fornuftigt at "klemme" en sådan film og reducere dens lydstyrke. Det er også værd at vælge og forbinde lydsporet til videoen.

Sådan tilsluttes et lydspor
Sådan tilsluttes et lydspor

Nødvendig

er en gratis videobehandlingssoftware VirtuaDub tilgængelig på virtualdub.org

Instruktioner

Trin 1

Åbn den video, som du vil oprette forbindelse til lydsporet i VirtualDub-editoren. Brug punktet "Åbn videofil …" i menuen Filer, eller tryk på F7. Naviger til biblioteket med videofilen i den viste dialog, vælg filen fra listen, klik på knappen "Åbn".

Trin 2

Tilslut et eksternt lydspor. Klik på lydelementet i hovedmenuen, og vælg derefter "Lyd fra anden fil …". I dialogboksen til filvalg skal du gå til det bibliotek, hvor lydsporfilen er placeret. Fremhæv det, og klik på Åbn.

Trin 3

Indstil muligheder for import af lyddata, hvis det er nødvendigt. Efter valg af et lydspor vises dialogboksen "Importmuligheder:" muligvis. Vælg de relevante indstillinger. I de fleste tilfælde er det fornuftigt at lade parameterværdierne være uændrede (for eksempel, når du importerer mp3-data, skal du lade valgkontakten være i Autodetect-position for automatisk at registrere bithastigheden). Klik på OK.

Trin 4

Inkluder fuld behandling af importerede lyddata. Marker afkrydsningsfeltet ud for Fuld behandlingstilstand i menuen Audio.

Trin 5

Juster lydsporets type og kompressionsforhold. Klik på punktet "Komprimering …" i lydmenuen. I dialogboksen Vælg lydkomprimering skal du vælge din foretrukne codec. Fremhæv derefter et af de tilgængelige komprimeringsformater. Klik på OK.

Trin 6

Skift det importerede lydniveau efter behov. Klik på "Lydstyrke …" i Audio-menuen. I dialogboksen Lydstyrke skal du markere afkrydsningsfeltet Juster lydstyrke for lydkanaler. Brug skyderen til at justere lydniveauet. Klik på OK.

Trin 7

Juster sporets forskydning i forhold til optagelserne. Vælg "Interleaving …" i lydmenuen, eller tryk på Ctrl + I. I dialogboksen "Audio / Video interleave Options", i Audio skew-korrektionsgruppen for kontrolelementer, i forsinket lydspor efter felt, skal du indtaste værdien af lydsporskiftet i millisekunder. Klik på OK.

Trin 8

Aktiver kopiering af optagedata uden ændringer. I menuen Video skal du kontrollere direkte streamkopiering.

Trin 9

Gem en kopi af videoen med det tilsluttede spor. Tryk på F7-tasten, eller vælg Filer og "Gem som AVI …" i menuen. Angiv den mappe, der skal gemmes, og filnavnet. Klik på knappen Gem. Vent til afslutningen af fildannelsesprocessen.

Anbefalede: