Sådan Gennemføres "Space" -fasen I Spore

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gennemføres "Space" -fasen I Spore
Sådan Gennemføres "Space" -fasen I Spore

Video: Sådan Gennemføres "Space" -fasen I Spore

Video: Sådan Gennemføres
Video: More Space, Easier Loading | Space Concept in the New GLA 2024, Kan
Anonim

I computerspillet Spore er det sidste niveau Space. Det er ham, der er længst, da mange planeter, galakser og andre ting åbner her, men desværre ved nogle ikke, hvordan de skal passere den.

Sådan gennemføres "Space" -fasen i Spore
Sådan gennemføres "Space" -fasen i Spore

Spore - skabning liv simulator

Computerspillet Spore er en simulator af skabningers liv fra det velkendte firma Maxis, der udviklede en simulator for menneskeliv - Sims. Først og fremmest bliver spilleren nødt til at vælge en af flere planeter, som hans skabning vil leve på, og også den indledende fase af spillet - "Cage", vælges. Skabningen er lige begyndt at dukke op, udvikle sig, og efterhånden som det skrider frem, vises den næste fase. Spillet har en skabningseditor, der giver dig mulighed for at oprette en, der passer til dig. For første gang skal du oprette et væsen på det oprindelige niveau. Sidste gang du opretter skabninger, skal du være direkte på skabningsstadiet. På alle efterfølgende niveauer vil de se ud (eller omtrent det samme), som du oprettede det første væsen.

I princippet er hele essensen af spillet bundet til det faktum, at dit væsen udvikler sig. På hvert trin er det nødvendigt at nå bestemte mål for at komme videre til et andet. Den sidste fase i dette spil er plads. Skabningerne, under spillerens kontrol, bygger et rumskib ved hjælp af hvilket de anvender universets store omfang. Som du måske gætter, er dette niveau det længste.

Passage af scenen "Space"

På "Space" -fasen skal spilleren udforske galaksen for at finde andre levende væsner, udvikle sin egen koloni og udføre disse opgaver. Vi kan sige, at dette niveau er uendeligt, da der er mere end 500.000 tusind systemer i rummet, og det vil tage lang tid at fange dem alle. Naturligvis er dette slet ikke nødvendigt, da spilleren har et prioriteret mål direkte relateret til plottet, hvorefter spillet kan betragtes som komplet.

For at kunne gennemgå hele plottet i spillet, og derfor selve spillet, skal brugeren maksimere fortjenestelinjen, som er placeret i bunden af skærmen. Derefter skal du komme til centrum af galaksen. Det er naturligvis ikke så let at gøre, da spilleren undervejs møder mystiske væsner - Groxes, som det er ønskeligt at besejre. Efter alt dette får spilleren Life of Life, som faktisk er det vigtigste mål for hele spillet. Det er her, historien slutter.

Spilleren har ret til at fortsætte med at spille videre og udvikle sig endnu mere (det er ikke nødvendigt at gøre dette): udvikle sin bosættelse, kigge efter nye levende væsner, hjælpe dem med at udvikle, udføre opgaver, som de måtte give, og selvfølgelig kig efter nye planeter osv …

Anbefalede: