Sådan Startes En Disk I BIOS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Startes En Disk I BIOS
Sådan Startes En Disk I BIOS

Video: Sådan Startes En Disk I BIOS

Video: Sådan Startes En Disk I BIOS
Video: Настройки BIOS ПК 2024, Kan
Anonim

Da det er BIOS, der bestemmer, hvordan operativsystemet starter, er det meget vigtigt for brugeren at ændre disse parametre. Kørsel af installationsdisken er den mest almindelige metode til geninstallation af dit system og kan være påkrævet i en række situationer.

Sådan startes en disk i BIOS
Sådan startes en disk i BIOS

Instruktioner

Trin 1

Sluk for computeren ved at trykke på tænd / sluk-knappen på sagen, og tænd den igen. Tryk på Del-funktionstasten for at åbne BIOS-tilstand. Bemærk, at andre funktionstaster, F2 eller F10, kan bruges afhængigt af modellen. Den specifikke tast er normalt angivet nederst på skærmen - i tryk på … for at komme ind i SETUP-linjen. Det kan også være nødvendigt at trykke på den ønskede tast flere gange.

Trin 2

I AMI BIOS skal du gå til fanen Boot i den øverste værktøjslinje ved hjælp af pil op og pil ned og bekræfte dit valg ved at trykke på Enter-funktionstasten. Derefter skal du åbne Boot Device Priority-punktet og vælge den første Boot Device-linje. Tryk på Enter-tasten, og fremhæv CDROM-linjen under Indstillinger. Bekræft ændringen i opstartsparametre ved at trykke på Enter-tasten igen, og brug Esc-softkey'en til at afslutte startmenuen. Gå til fanen Afslut i det øverste panel af BIOS-vinduet, og klik på knappen OK i det vindue, der åbnes for at anmode om at gemme de foretagne ændringer. Vent på den automatiske genstart, og sørg for, at operativsystemet starter fra disken.

Trin 3

Hvis din computer bruger Award Bios, skal du bruge piletasterne til at vælge Advanced BIOS Features i venstre rude i vinduet og trykke på Enter-funktionstasten. Fremhæv linjen First Boot Device, og bekræft dit valg ved at trykke på Enter-tasten. Angiv CDROM-elementet i startmenuen, der åbnes, og gå til elementet Gem og afslut opsætning i hovedvinduet. Gem ændringerne ved at trykke på Y-tasten i systempromptvinduet, der åbnes, og vent på, at genstart er afsluttet, som udføres i automatisk tilstand.

Anbefalede: