Hvad Skal Du Gøre, Hvis Du Har Beskadiget Dit Bærbare Tastatur

Indholdsfortegnelse:

Hvad Skal Du Gøre, Hvis Du Har Beskadiget Dit Bærbare Tastatur
Hvad Skal Du Gøre, Hvis Du Har Beskadiget Dit Bærbare Tastatur

Video: Hvad Skal Du Gøre, Hvis Du Har Beskadiget Dit Bærbare Tastatur

Video: Hvad Skal Du Gøre, Hvis Du Har Beskadiget Dit Bærbare Tastatur
Video: ВЕДЬМА ДАЖЕ ПОСЛЕ СМЕРТИ НАХОДИТСЯ В ЭТОМ ДОМЕ THE WITCH IS IN THIS HOUSE EVEN AFTER DEATH 2024, April
Anonim

Problemer med tastaturet under betjening af bærbar computer er ikke ualmindelige. Lad os tænke over, hvorfor de opstår, hvordan man undgår dem, og hvad man skal gøre for at løse dem.

Hvad skal du gøre, hvis du beskadiger dit bærbare tastatur
Hvad skal du gøre, hvis du beskadiger dit bærbare tastatur

Ifølge erfarne reparatører af bærbare computere skyldes de fleste tastaturproblemer skødesløs håndtering af denne nyttige gadget. Drikker te, mens du arbejder på en computer, dårlig overvågning af små børn og kæledyr fører til beskadigelse af tastaturet og måske vigtigere dele af pc'en.

Hvad skal jeg gøre, hvis tastaturet er dækket af te (kaffe, vin) eller madpletter

Den vigtigste ting at gøre i denne situation er at slukke for den bærbare computer så hurtigt som muligt, dvs. lukke ned, slukke for strømforsyningen fra netværket og fjerne batteriet. Derefter kan du bruge papirservietter til at rense mad eller drikke, der ender på tastaturet.

Bemærk! Efter oversvømmelse skal den bærbare computer tørres grundigt med en hårtørrer. Men selv i dette tilfælde er det umuligt at garantere, at væsken ikke kom på bundkortet, og at oversvømmelse ikke beskadiger det. Derfor er den vigtigste anbefaling ikke at spise eller drikke, mens du arbejder med en bærbar computer!

Hvad skal jeg gøre, hvis en eller flere nøgler brydes

Lange fingernegle, kæledyr, små børn kan beskadige monteringen af en eller flere nøgler. Hvis du ikke er fremmed for teknologi, er det ret simpelt at fjerne et eksisterende tastatur og vedhæfte et nyt i stedet.

Men et nyt tastatur til en bærbar computer er et ret dyrt køb (det kan naturligvis ikke sammenlignes med et bundkort eller processor til prisen, men prisen på et bærbar tastatur er mærkbart højere end et almindeligt computertastatur tilsluttet via USB eller PS / 2), så du kan finde kompromismuligheder:

- I et værksted til kontorudstyr kan der være et brugt bærbar tastatur af den model, der passer til dig, og måske vil det blive solgt til dig for mindre end det beløb, der bliver anmodet om en ny.

Prøv at købe et almindeligt USB-computertastatur og tilslut det til din bærbare computer. Måske passer denne mulighed for at "udskifte" laptoptastaturet dig perfekt. Forresten kan du finde meget praktiske kompakte USB-tastaturer til salg.

Anbefalede: