Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Din Bærbare Computer Genstarter Spontant

Indholdsfortegnelse:

Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Din Bærbare Computer Genstarter Spontant
Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Din Bærbare Computer Genstarter Spontant

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Din Bærbare Computer Genstarter Spontant

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Din Bærbare Computer Genstarter Spontant
Video: Jeg vil gøre alt, hvad du tegner! Husarrest for alle ferie på grund af udfordringen! 2024, April
Anonim

Spontan genstart af en bærbar computer er et stort problem. Denne situation kan føre til funktionsfejl på interne enheder, til fuldstændig ubrugelighed af den bærbare computer, så dette problem skal løses så hurtigt som muligt.

Hvad skal jeg gøre, hvis din bærbare computer genstarter spontant
Hvad skal jeg gøre, hvis din bærbare computer genstarter spontant

Det mest almindelige problem, der får den bærbare computer til at genstarte sig selv

Dette problem kan påvirke enhver computer - virus. En bruger med gennemsnitlig viden til at arbejde med en bærbar computer bruger Windows OS, som der er skrevet et stort antal ondsindede programmer til.

Nogle af dem fører til, at den bærbare computer begynder at genstarte spontant. Løsningen på dette problem er ret enkel: Installer bare et godt antivirusprogram og kontroller systemet.

Efter at have kontrolleret systemet for vira og kigget på resultatet, kan du sikre dig, om du har gættet årsagen til den spontane genstart.

Hvis du ikke har brugt antivirus før, kan du have alvorlige problemer. Med en lang levetid efterlader virussen et stort antal kopier af sig selv, infiltrerer og ødelægger dit operativsystem hver dag. En ubehagelig situation kan opstå, og efter kontrol med et antivirus bliver du nødt til at geninstallere Windows.

Der er en alternativ løsning på dette problem: Installer Ubuntu som et operativsystem - dette er et gratis miljø, hvor programmører arbejder. Det er ikke særlig brugervenligt, men vira fungerer ikke i det.

Det er ikke nødvendigt at installere Ubuntu, du kan installere et sådant miljø på din bærbare computer.

Andre problemer

En af de almindelige årsager er overophedning af processoren og aktivering af computerbeskyttelse, når temperaturen når et bestemt niveau. For at kontrollere, om dette er tilfældet, skal du gå til bios-menuen og se maskinens tilstand. Hvis temperaturen når 60 ° C og overstiger denne tærskel, kan du være sikker på, at årsagen til selvindstillingen er fundet. Dette problem kan løses ved at kontakte servicecentret, sandsynligvis kan ventilatorerne ikke klare køling og skal udskiftes.

Genstart kan skyldes forkert installerede drivere. Geninstaller dem bare ved hjælp af den gratis DriversPack-software. Hvis strømforsyningen af en eller anden grund svigter, kan computeren muligvis også genstarte. For at teste skal du fjerne batteriet og tænde den bærbare computer uden det. Hvis spontane genstart er stoppet, er du velkommen til at købe et nyt batteri.

En spontan genstart kan forekomme på grund af hardware-inkompatibilitet. Dette sker efter udskiftning af ethvert element. Dette problem løses ved at erstatte den del, der forårsager et sådant sammenbrud.

Hvis du ikke er sikker på årsagerne til den spontane genstart af den bærbare computer, skal du kontakte servicecentret for rådgivning. Det er ikke værd at reparere den bærbare computer uden at vide det nøjagtige problem.

Anbefalede: