Sådan Bestemmes En Computers Strøm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes En Computers Strøm
Sådan Bestemmes En Computers Strøm

Video: Sådan Bestemmes En Computers Strøm

Video: Sådan Bestemmes En Computers Strøm
Video: How much wattage your computer actually consume 2024, Kan
Anonim

Mange brugere er bekymrede for, om deres computer er “kraftig”. I dette tilfælde er den største vanskelighed, at computeren i forskellige opgaver viser forskellig ydeevne, og generelt er der ikke et enkelt numerisk udtryk for "computerkraft". Der er et stort antal testprogrammer, der bestemmer en computers evne til at udføre bestemte opgaver med varierende grad af specialisering.

Sådan bestemmes en computers strøm
Sådan bestemmes en computers strøm

Nødvendig

Computer, grundlæggende computerfærdigheder, 3DMark, PassMark test softwarepakker eller lignende

Instruktioner

Trin 1

Microsoft kom tættest på at skabe en samlet vurderingsskala. I de nyeste versioner af deres operativsystemer er der en sådan funktion som at evaluere computerens ydeevne. For at bruge denne funktion skal du aktivere fanen Computer i menuen Start. I menuen, der vises, skal du vælge menupunktet "Systemegenskaber". Find linjen "Vurdering", som viser et bestemt antal. Dette er en vurdering af computerens ydeevne. Ved at klikke på hyperlinket til Windows Performance Index ud for det kan du finde ud af, hvad der udgør scoren. Ulempen ved dette skøn er dens meget lave nøjagtighed og lave informationsindhold.

Trin 2

Resten af metoderne til bestemmelse af "computerens" strøm er fokuseret på bestemte typer applikationer. En af de mest populære benchmarks, 3DMark, bestemmer hovedsageligt computerens ydeevne i spil. For at finde ud af "gaming score" på din computer skal du installere 3DMark og køre et standard benchmark. Du modtager et antal point, der afspejler computerens styrke i spil. Du kan sammenligne dit resultat med andre på Internettet.

Trin 3

Computers computerkraft bestemmes ved hjælp af andre testprogrammer, hvoraf den ene er PassMark. Når du har afsluttet det, modtager du et skøn over processorens effekt, også i point. Udviklerens websted indeholder en enorm statistik over de udførte tests, og på den kan du sammenligne dit resultat med vurderingerne fra andre brugere.

Anbefalede: