Sådan Konfigureres Geforce 8600

Indholdsfortegnelse:

Sådan Konfigureres Geforce 8600
Sådan Konfigureres Geforce 8600

Video: Sådan Konfigureres Geforce 8600

Video: Sådan Konfigureres Geforce 8600
Video: GeForce 8600 Gt 512 mb DDR3 в Играх 2024, April
Anonim

Hvis du ikke er tilfreds med det grafikkort, der er installeret på din computer, kan du prøve at justere indstillingerne til dets funktion. Efter at have forbedret videoadapterens ydeevne behøver du muligvis ikke længere at købe en ny enhed.

Sådan konfigureres Geforce 8600
Sådan konfigureres Geforce 8600

Instruktioner

Trin 1

Hvis vi taler om et GeForce 8600-videokort, skal du først installere de nyeste drivere, der er tilgængelige til denne model. Opret forbindelse til Internettet, og åbn webstedet www.nvidia.ru. Flyt markøren over fanen "Drivere", og vælg "Download drivere" i rullemenuen.

Trin 2

Udfyld nu søgemenuen. Vælg GeForce i feltet Produkttype, og vælg GeForce 8-serien i feltet Produktserie. I det næste felt skal du angive den nøjagtige model af dit grafikkort. Det kan være 8600 GS, GT eller GTS. Vælg nu det operativsystem, der er installeret på din computer, og vælg sproget.

Trin 3

Klik på knappen Søg. Vælg den relevante driver på listen, og klik på knappen Download nu. Vent på, at software-downloadprocessen er afsluttet. Installer nye drivere, og genstart computeren.

Trin 4

Højreklik nu på skrivebordet, og åbn menuen "Nvidia Control Panel". Åbn menuen Administrer 3DSettings. Vælg fanen GlobalSettings for at konfigurere standardindstillingerne for videoadapter, der gælder for alle programmer.

Trin 5

Sæt nu Anisatroping-filtrering, optimering og prøveoptimering til fra. For at få den bedste ydelse på dit grafikkort skal du deaktivere alle funktioner undtagen hardwareacceleration og ImageSettings. Gem ændringer, og genstart computeren.

Trin 6

Genstart skærmkortets kontrolpanel. Vælg menuen ChangeOverclockingConfiguration. Marker afkrydsningsfeltet ud for Myowncustom Clockfrequences. Forøg nu MemoryClockFrequency- og 3DClockFrequency-værdierne lidt. Klik på knappen Test, og vent, indtil testen af videoadapteren er afsluttet.

Trin 7

Forbedre ydeevnen på dit grafikkort ved regelmæssigt at teste det. Sørg for, at din videoadapter fungerer bedst muligt.

Anbefalede: