Hvorfor Er Der Ingen Lyd I Spillet

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Er Der Ingen Lyd I Spillet
Hvorfor Er Der Ingen Lyd I Spillet

Video: Hvorfor Er Der Ingen Lyd I Spillet

Video: Hvorfor Er Der Ingen Lyd I Spillet
Video: Alle mot En 2024, April
Anonim

Hvis du spiller et spil og slet ikke har nogen lyd, skal du kontrollere de fysiske og systemparametre på din pc for at løse dette problem.

Hvorfor er der ingen lyd i spillet
Hvorfor er der ingen lyd i spillet

Nødvendig

højttalere til computeren

Instruktioner

Trin 1

Kontroller først de fysiske parametre på din computer. Hvis du har tilsluttet højttalere til din computer, skal du kontrollere, at alle kabler sidder tæt på kortet. Prøv at spille musik gennem en afspiller, eller kør et andet spil for at teste lyden. Hvis alt er okay, så handler det ikke om højttalerne. Ellers bliver du nødt til at købe nye højttalere eller reparere gamle. Som regel er standardhøjttalere til en personlig computer ikke dyre, cirka 300 rubler, så det er bedre at købe nye.

Trin 2

Dernæst skal du kontrollere systemets parametre for spillet og computerens operativsystem. Kontroller de begrænsninger, der er indstillet på din computer. Gå til "Kontrolpanel" på din computer, og find fanen "Lyd". Sørg for, at alle indstillinger er slået til, da lyden muligvis simpelthen slukkes på systemet. Hvis alt er i orden, er pointen i selve spillet. Ofte er spilparametrene indstillet på det mindste eller slukket helt, så brugeren ikke hører noget under spillet. Gå til spillet. Klik derefter på knappen "Indstillinger" eller "Indstillinger". Hvert spil kan have forskellige navne på disse faner.

Trin 3

Find fanen Lyd eller Lydindstillinger. Placer markøren på gennemsnitsværdien for alle parametre. Typisk kan lyd i spillet justeres ved hjælp af parametre som In-Game Sound, In-Game Music, Effects Volume, Master Volume og mere. Når parametrene er konfigureret, skal du gemme alle ændringer. Afslut spillet og genstart det. Kontroller, om der er lyd i spillet nu. Hvis der vises en lyd, er årsagen fjernet fuldstændigt. Hvis der stadig ikke er nogen lyd, har du bare en piratkopi af spillet, som ofte mangler nogle filer.

Anbefalede: