Sådan Tilsluttes Et Midi-tastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Midi-tastatur
Sådan Tilsluttes Et Midi-tastatur

Video: Sådan Tilsluttes Et Midi-tastatur

Video: Sådan Tilsluttes Et Midi-tastatur
Video: UR22 audio and MIDI interface 2024, Kan
Anonim

Selvfølgelig er hjemmemusikstudiet et vigtigt element i musikscenen på indgangsniveau. Derfor er det meget vigtigt at tilslutte og indstille Midi-tastaturet korrekt for fuldt ud at opleve tilfredsheden ved musikværker.

Sådan tilsluttes et midi-tastatur
Sådan tilsluttes et midi-tastatur

Instruktioner

Trin 1

Tilslutning af et Midi-tastatur til en computer kan gøres på flere måder.

Den første og mest almindelige måde er at oprette forbindelse til en Midi-ledning. Næsten alle Midi-tastaturer og computere er udstyret med Midi-porte. Driverinstallation er normalt ikke påkrævet.

Trin 2

Den anden måde er at oprette forbindelse via en USB-port. Dette er en mere moderne måde at oprette forbindelse på. Dens betydelige forskel og fordel er evnen til at levere strøm og Midi-signal via et enkelt USB-kabel. Detektering af USB-forbindelsen kræver, at driverne leveres med Midi-tastaturet.

Trin 3

Og endelig en teknisk forældet måde at oprette forbindelse på - ved hjælp af To Host-stikket og Com-porten. Denne metode er meget sjælden på grund af den meget lave båndbredde og manglen på en Com-port på moderne computere.

Trin 4

Når du tilslutter et Midi-keyboard, skal du være særlig opmærksom på parametrene på dit lydkort. Hvis du skal lave musik professionelt, har du brug for et lydkort, der understøtter 24 bit. Du har også brug for ASIO- eller DirectX-support. Dette kan være et PCI-lydkort eller et eksternt lydkort.

Trin 5

Det andet, som også er vigtigt, er tilstedeværelsen af et Midi-tastatur eller andre medieenheder. I Reason er princippet om oprettelse af musik baseret på synthesizere, så enheder som et tastatur er virkelig nødvendige.

Trin 6

Lad os sige, at alt er klar til installation. Årsagen er normalt tilgængelig på to eller tre cd'er. Vi starter den første installationsdisk i drevet og installerer programmet. Efter installationen skal du starte Reason-programmet og installere musikdatabankerne. Installationen af banker med musikdata sker automatisk, når du starter programmet første gang. Når installationen af Reason-programmet er fuldført, skal du gå til programmets hovedindstillinger.

Trin 7

For at gøre dette skal du gå til Rediger, vælge Indstillinger, vælge Lyd i kolonnen Side. Gå til siden med lydindstillinger. Marker driveren til dit lydkort i kolonnen Audio Card Driver. Vi vælger ASIO, som med dette valg, vil der være en bedre lydkvalitet. Dernæst opretter vi prøvehastigheden. Prøvefrekvens er prøvefrekvensen og måles i hertz. Vi vælger kun 96 kHz, hvis dit lydkort og processor understøtter disse parametre.

Anbefalede: