Hvordan Man Laver En Bil I Minecraft

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Bil I Minecraft
Hvordan Man Laver En Bil I Minecraft

Video: Hvordan Man Laver En Bil I Minecraft

Video: Hvordan Man Laver En Bil I Minecraft
Video: Hvordan man laver en kørende bil i minecraft 2024, Kan
Anonim

Minecraft-verdenen er smuk og enorm. For at gøre det lettere for spilleren at bevæge sig omkring sine ejendele skal du lave en bil i minecraft. Med det kan du også tæmme en ocelot, give et løft til venner, hurtigt gemme sig fra slagmarken og også øge din beholdning betydeligt på grund af en rummelig bagagerum.

hvordan man laver en bil i minecraft
hvordan man laver en bil i minecraft

Instruktioner

Trin 1

For nemt og hurtigt at lave en bil i Minecraft skal du installere en speciel bilmod på din computer.

Trin 2

Lager op på de ressourcer, du har brug for. For at bygge en bil skal du bruge: rødt støv, 2 stempler, en ovn, 2 fakkler, 4 stykker jern, 16 stykker læder, en kiste.

Trin 3

For at lave en bil i Minecraft skal du først lave en motor. For at bygge det skal du flytte 2 stempler til kanterne af vinduet med udformning og rødt støv til det centrale bur, placere fakler i hjørnerne af den nederste række og en ovn i midten. Takket være disse enkle manipulationer får du grundlaget for den fremtidige bil.

Trin 4

For at fremstille hjul skal du placere et stykke jern i midten af vinduet, der omslutter det med læder. Operationen skal gentages to gange for at lave 4 hjul til bilen i Minecraft. Vær ikke overrasket over, at de viste sig at være firkantede, for i dette spil vil de alle køre godt tidligt.

Trin 5

Saml motoren, brystet, 2 stykker jern og hjul. Ved hjælp af disse elementer vil du være i stand til at lave en bil i Minecraft-spillet.

Trin 6

Sæt kul i bilen for at få den til at gå. Styr det med tasterne W (fremad), A (venstre), D (højre), C (åbn bagagerummet), SKIFT (bremse).

Trin 7

Takket være den installerede Car mod kan du ikke kun bygge selve bilen i Minecraft, men også lave veje rundt i byen, garager, tunneller og andre transportfaciliteter.

Anbefalede: