Sådan Bruges Bærbare Batterier

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Bærbare Batterier
Sådan Bruges Bærbare Batterier

Video: Sådan Bruges Bærbare Batterier

Video: Sådan Bruges Bærbare Batterier
Video: Ремонт батареи ноутбука (замена аккумуляторов) 2024, Kan
Anonim

Den bærbare computer batteri er en vanskelig del. Faktum er, at hvis det bruges forkert, kan det hurtigt tømme sin ressource. Dette vil igen føre til, at din bærbare computer vil være i stand til at arbejde uden genopladning ikke 3-4 timer, som det var, da du købte den, men kun 30-50 minutter. For at undgå dette problem skal du vide, hvordan du håndterer dit bærbare batteri korrekt og ikke spilder det.

Sådan bruges bærbare batterier
Sådan bruges bærbare batterier

Instruktioner

Trin 1

En af de vigtigste ting at overveje, når du vælger den rigtige bærbare computer og batteri, er at kontrollere det, når du køber det. Bed om, at den bærbare computer pakkes ud i din tilstedeværelse. Dette undgår at købe varer fra butiksfronten. Men det er de, der ofte tjener meget mindre.

Trin 2

Sørg for, at alle individuelle genstande - batteri og netoplader - er pakket i separate poser. Tænd den bærbare computer og oplad den, indtil indikatoren viser 99%.

Trin 3

På grund af det faktum, at lithiumioner bruges i bærbare batterier, har de en "hukommelseseffekt" svarende til telefonbatterier. For at opnå maksimal batterikapacitet skal batteriet være fuldt opladet og afladet tre eller fire gange.

Trin 4

Et bærbart batteri har en bestemt ressource. For ikke at spilde det, anbefales det at bruge batteriet så lidt som muligt. De der. hvis du bruger din bærbare computer ofte nok derhjemme, er det bedre at fjerne batteriet.

Trin 5

Fjern aldrig et fuldt opladet eller afladet batteri i længere tid. Det anbefales at oplade det med 50-60%. Pak det i en tæt plastpose (du kan bruge den, du købte den i) og læg den i et køligt, mørkt rum (du kan endda lægge det i køleskabet, men ikke i fryseren).

Trin 6

Bemærk, at når du bruger din bærbare computer uden batteri, er det bedst at slutte den til en stikkontakt gennem en overspændingsbeskytter. Frakobl ikke batteriet fra den bærbare computer i længere tid. Sæt det i, og lav en afladningscyklus ca. en gang om måneden.

Trin 7

Hvis det er muligt, skal du købe et ekstra batteri, samtidig med at du køber en bærbar computer. Dette giver dig mulighed for at spare både nerver og penge i fremtiden.

Anbefalede: