Sådan Forstørres Tekst

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forstørres Tekst
Sådan Forstørres Tekst

Video: Sådan Forstørres Tekst

Video: Sådan Forstørres Tekst
Video: Sådan Indsætter du et billede i Word 2024, Kan
Anonim

Tekstbehandlingsværktøjer både i tekstbehandlingsdokumenter og i blogs giver dig mulighed for at henlede læsernes opmærksomhed på de vigtigste ord i meddelelsen. Dette kan være en fremhævning, en anden type skrifttype eller brugen af en skrifttype af en anden størrelse.

Tekstbehandlingsværktøjer hjælper med at henlede læsernes opmærksomhed på de vigtigste ord
Tekstbehandlingsværktøjer hjælper med at henlede læsernes opmærksomhed på de vigtigste ord

Nødvendig

Computer med internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

For at forstørre teksten i et blogindlæg skal du oprette et nyt indlæg. Indtast dets navn, og indstil visningstilstand - HTML (inkluderer ikke "Visual Editor"). Indtast din beskedtekst.

Trin 2

Flyt din markør til begyndelsen af det uddrag, du vil vælge, og indsæt i dit kodestykke: (fjern mellemrum mellem tegn, kun ordene "skriftstørrelse" skal adskilles). Gå til slutningen af tekstfragmentet, og indsæt koden (fjern mellemrummet igen). Teksten øges med et punkt (som du angav i koden)

Trin 3

Hvis du har brug for at forstørre teksten i en teksteditor (såsom Word), skal du skrive teksten og vælge det afsnit, der skal forstørres. Klik på højre museknap og find emnet "Font". I feltet "Størrelse" skal du indtaste et nyt nummer (større end det nuværende). Tryk på Enter-tasten.

Trin 4

En anden måde at forstørre teksten i dit dokument på. Uden at bruge højre museknap kan du vælge et stykke tekst. Find værktøjet i værktøjslinjen øverst med navnet på skrifttypen og ud for dens størrelse. Klik på feltet med tal, og indtast en ny værdi.

Anbefalede: