Hvorfor Computeren Ikke Ser Netværket

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Computeren Ikke Ser Netværket
Hvorfor Computeren Ikke Ser Netværket

Video: Hvorfor Computeren Ikke Ser Netværket

Video: Hvorfor Computeren Ikke Ser Netværket
Video: TP-Link Archer AX50 WiFi Router Review [2021] Bedste router til hjemmet 2024, Kan
Anonim

Der er flere hovedårsager til, at en computer kan isoleres fra resten af netværket. Normalt ligger problemet i de forkerte indstillinger for firewall og lignende programmer.

Hvorfor computeren ikke ser netværket
Hvorfor computeren ikke ser netværket

Instruktioner

Trin 1

Hvis dit netværk er bygget ved hjælp af en router, skal du først kontrollere parametrene for dette udstyr. Åbn netværksenhedens webgrænseflade ved at indtaste dens IP-adresse i browseren. Kontroller dine firewallindstillinger. Hvis du bruger MAC-adressebekræftelse for at få adgang til routeren, skal du indtaste MAC på din computer i tabellen med sparsomme enheder.

Trin 2

Åbn Start-menuen, og gå til Kør. Indtast cmd-kommandoen i det felt, der åbnes, og tryk på Enter-tasten. Skriv kommandoen ipconfig / all i den menu, der vises, og skriv MAC-adressen på det krævede netværkskort ned. Indtast dens værdi i ovenstående tabel.

Trin 3

Ryd menupunkterne i rutetabellen eller rutetabellen, der er knyttet til denne computer. Sørg for, at NAT er aktiveret til denne pc. Gem dine routerindstillinger.

Trin 4

Kontroller nu indstillingerne på selve computeren. Først skal du sørge for at deaktivere tredjepartsprogrammer, der overvåger netværkstrafik. Det kan være Outpost Firewall-værktøjet eller dets analoger. Sluk nu Windows Firewall-tjenesten. Som praksis viser, er det meget vanskeligt at konfigurere det alene, og effekten af dets arbejde er for lille.

Trin 5

Åbn startmenuen, og gå til kontrolpanelet. Find og åbn punktet "Administration", som findes i menuen "System og sikkerhed". Åbn punktet "Tjenester". Find Windows Firewall-tjenesten, højreklik på den og vælg Stop. Åbn nu dets egenskaber, og indstil opstartstypen til Deaktiveret.

Trin 6

Kontroller parametrene for netværksadapteren. Sørg for, at den angivne IP-adresse er i en gyldig zone. Prøv at ændre dens værdi til adressen på en af netværkscomputerne efter at have slukket for den anden pc. Genstart computeren, og prøv igen at få adgang til netværksressourcer.

Anbefalede: