Hvorfor Computeren Ikke Ser Usb

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Computeren Ikke Ser Usb
Hvorfor Computeren Ikke Ser Usb

Video: Hvorfor Computeren Ikke Ser Usb

Video: Hvorfor Computeren Ikke Ser Usb
Video: Как исправить неработающие USB-порты в Windows 10/11 2024, Kan
Anonim

Som standard registrerer Windows-operativsystemet automatisk plug-in USB-drev. Hvis computeren holder op med at vise indholdet på den ønskede enhed, indikerer dette et bestemt problem, der kan være relateret til både software- og hardwarekomponenter i systemet.

Hvorfor computeren ikke ser usb
Hvorfor computeren ikke ser usb

Instruktioner

Trin 1

Tilslut flashdrevet til din computer, og gå til det tilsluttede enhedsstyringsprogram. For at gøre dette skal du højreklikke på menupunktet "Start" - "Computer" og vælge sektionen "Egenskaber". Klik på linket "Enhedshåndtering" i det vindue, der vises. Hvis flashdrevet ikke registreres i systemet og ikke vises på nogen måde i dette vindue, er det sandsynligt, at det er defekt.

Trin 2

Prøv at slutte lagringsmediet til en hvilken som helst anden computer, eller indsæt et andet flashdrev i USB-porten. Hvis der registreres en anden databærer i dit system, ligger problemet i en funktionsfejl på enheden, som ikke blev fundet.

Trin 3

Når du tilslutter en telefon, afspiller eller tablet til en computer, skal du kontrollere indstillingerne for denne enhed. Det er sandsynligt, at dets parametre simpelthen ikke angiver den type forbindelse, der kan vælges i det tilsvarende punkt i menuen. Hvis du tilslutter enheden med et kabel, skal du kontrollere, om den er beskadiget, og om den passer tæt ind i porten på computeren.

Trin 4

Hvis mediet er fuldt funktionelt, kan du prøve at slutte det til en anden USB-port på din computer. Som regel har moderne systemer flere huller til tilslutning af enheder.

Trin 5

Hvis du bruger en nyindkøbt computer og aldrig har tilsluttet et flashdrev til den før, skal du kontrollere de nødvendige USB-drivere. For at gøre dette skal du gå til "Enhedshåndtering" og se efter emnet "USB-controllere". Hvis denne menu mangler eller er markeret med gult og et udråbstegn, skal du dobbeltklikke på venstre museknap i afsnittet "Andre enheder" - "USB-controllere" og vælge "Opdater driver". Efter proceduren skal du genstarte computeren og prøve igen at indsætte lagringsmediet i USB-stikket på computeren.

Trin 6

Hvis flashdrevet stadig ikke registreres, skal du slette filen "INFCACHE.1". For at gøre dette skal du gå til mappen Windows - System32 - DriverStore på C-harddisken og vælge det relevante dokument, der skal slettes.

Anbefalede: