Hvorfor Computeren Ikke Ser USB-drevet

Hvorfor Computeren Ikke Ser USB-drevet
Hvorfor Computeren Ikke Ser USB-drevet

Video: Hvorfor Computeren Ikke Ser USB-drevet

Video: Hvorfor Computeren Ikke Ser USB-drevet
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, April
Anonim

Nogle gange nægter computeren at genkende USB-flashdrevet, hvilket gør det umuligt at arbejde med dokumenter på dette medium. Dette problem opstår af flere grunde.

Hvorfor computeren ikke ser USB-drevet
Hvorfor computeren ikke ser USB-drevet

Ofte er årsagen til, at computeren ikke ser USB-disken, en fejl i stikkene. Sørg for, at indikatorlampen på USB-stikket blinker. Dette er et signal om, at en elektrisk strøm passerer gennem stikket. Hvis der ikke er noget lyssignal, skal du flytte USB-flashdrevet til en anden port, hvis der er nogen. Hvis computeren stadig ikke kan se USB-drevet, er problemet sandsynligvis med USB-flashdrevstikket.

Hvis indikatorlampen på flashdrevet lyser, men computere ikke genkender det, er problemet sandsynligvis en fejl på USB-drevet. For at udtrække information fra et sådant flashdrev skal du kontakte en specialist.

Hvis computeren viser meddelelsen "USB-enhed genkendes ikke", tildeler systemet sandsynligvis USB-flashdrevet et bogstav, der allerede er optaget af et andet drev. For at løse dette problem skal du åbne "Kontrolpanel" og gå til afsnittet "Administrative værktøjer" ved at vælge fanen "Computerstyring". Åbn derefter afsnittet "Diskhåndtering". Find USB-flashdrevet på listen over alle tilgængelige diske. Klik på denne linje med højre museknap, og vælg "Skift drevbogstav". Angiv et gratis bogstav i systemet, og klik på OK.

Nogle gange har computeren ikke specielle drivere, så den kan ikke læse USB-flashdrevet. Dette gæt kan kontrolleres ved at gå gennem "Kontrolpanel" til afsnittet "Enhedshåndtering". Find emnet "USB-controllere" på listen, der vises. Hvis der ikke er USB-drivere, vil drevet fremhæves med gult. Drivere skal downloades fra producentens websted og installeres på computeren.

Virus i operativsystemet kan forårsage en lang række computerproblemer. Nogle gange forhindrer de, at USB-drevet fungerer korrekt. I dette tilfælde skal du scanne harddiskene med et antivirusprogram og fjerne vira.

Anbefalede: