Sådan Tilsluttes En Gammel Harddisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Gammel Harddisk
Sådan Tilsluttes En Gammel Harddisk

Video: Sådan Tilsluttes En Gammel Harddisk

Video: Sådan Tilsluttes En Gammel Harddisk
Video: Ошибки в сантехнике. Вводной узел в квартиру. 2024, Kan
Anonim

For at slutte din gamle harddisk til din computer skal du tage visse forholdsregler. Ellers risikerer du ikke kun at brænde harddisken, men også få et elektrisk stød.

Sådan tilsluttes en gammel harddisk
Sådan tilsluttes en gammel harddisk

Nødvendig

PC, harddisk

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du adskille computerkassen. Før du starter denne procedure, skal du sørge for, at systemenheden ikke er tilsluttet netværket. For at komme til den sektor, du har brug for, skal du fjerne begge sidevægge af sagen. For at gøre dette skal du skrue skruerne, der fastgør dem, og trække væggene ud. Nu kan du begynde at oprette forbindelse til din harddisk.

Trin 2

Inden du slutter strømkablet og båndkablet til harddisken, skal du fastgøre det til systemenheden. Til dette er der specielle hylder i kufferten. Enheden skal fastgøres med skruer. Når du har sikret harddisken, skal du slutte netledningen og datakablet til den. Sørg for, at alle tilsluttede ledninger sidder tæt på enhedens udgange.

Trin 3

Uden at samle sagen skal du slutte computeren til netværket og sikre dig, at enheden fungerer korrekt. I tilfælde af at harddisken ikke fungerer, er det muligt, at den er beskadiget, eller at strømstifterne eller datakablet er løse. Hvis enheden fungerer korrekt, kan du samle kabinettet ved at fastgøre væggene i deres oprindelige position. Før du monterer væggen på systemenheden, anbefales det at afbryde computeren ved at afbryde den fra netværket.

Anbefalede: