Sådan Tilsluttes Tv-tuner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Tv-tuner
Sådan Tilsluttes Tv-tuner

Video: Sådan Tilsluttes Tv-tuner

Video: Sådan Tilsluttes Tv-tuner
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Kan
Anonim

Vil du se satellit-tv derhjemme uden at købe dyre tilbud. udstyr? Så har du brug for en tv-tuner. Slut den til din pc og nyd den. Hvordan kan dette gøres?

Sådan tilsluttes tv-tuner
Sådan tilsluttes tv-tuner

Instruktioner

Trin 1

Gå til en computerbutik og få en tv-tuner og en set-top-boks. Selvom sidstnævnte kan købes fra det firma, der leverer udbyderens tjenester. Disse enheder har to signaltyper: analog og digital. De afspilles i Windows Media Center-applikationen. Som et resultat er kun det analoge signal tilbage. Du kan bruge et andet program efter eget valg.

Trin 2

Vælg et strømstik, og tilslut begge enheder til netværket. Fjern alle afbrydelser og overspændinger. For at gøre dette skal du installere en ensretter i kredsløbet, dvs. Tilslut først enhederne til det og derefter til netværket. En APS-station vil også gøre tricket for at forhindre en nødlukning, der kan resultere i en nulstilling af alle indstillinger.

Trin 3

Når enhederne er tilsluttet netværket, skal du slutte kablet til set-top-boksen eller tv-tuneren og din pc. Læg selve kablet på en sådan måde, at det ikke går i stykker eller overføres nogen steder. Dette er en forudsætning for et godt signal. Hvis du vil se tv fra flere computere, skal du tilslutte en tv-tuner til hver enkelt.

Trin 4

Tilslut den infrarøde sensor til set-top-boksen og til tv-tuneren. Du behøver ikke at købe dem separat, fordi de er inkluderet såvel som fjernbetjeningen. Denne enhed installerer automatisk alle nødvendige drivere. Genstart derefter din pc.

Trin 5

Gå derefter til menuen "Start", klik på "Kør", og indtast kommandoen "TV-signalindstillinger". Definer klarhed, lydkvalitet, programmer systemet til at modtage forskellige kanaler og gemme kanaler af interesse til en bekvem digital værdi.

Anbefalede: