Sådan Laver Du Dit Eget Fonogram

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Dit Eget Fonogram
Sådan Laver Du Dit Eget Fonogram

Video: Sådan Laver Du Dit Eget Fonogram

Video: Sådan Laver Du Dit Eget Fonogram
Video: Нашли ТРОЛЛЯ ПОД МОСТОМ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Поход в ЛАГЕРЕ БЛОГЕРОВ! 2024, April
Anonim

Både karaoke-elskere og uerfarne musikere, dansere, DJ'er og værter for forskellige begivenheder har ofte brug for instrumentale arrangementer af populære sange uden ord - med andre ord backing-tracks eller fonogrammer. At bestille et backing-spor i studiet er ret dyrt for de fleste mennesker, og derfor bruger de mere overkommelige måder til at oprette et backing-track ved hjælp af computerprogrammer.

Sådan laver du dit eget fonogram
Sådan laver du dit eget fonogram

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde er at bruge Adobe Audition til at udtrække en stemme fra en instrumental del. Den vigtigste funktion, du har brug for, er Center Channel Extractor. Opret flere kopier af det originale spor, som du skal omdanne til et fonogram, og indlæs dem i programmet en efter en.

Trin 2

Start med at redigere det originale spor ved at dobbeltklikke på det. Vælg sporets bølge, og gå til fanen Effekter. Vælg sektionen Filtre, og angiv ovenstående funktion - Center Channel Extractor. Du kan angive "Karaoke" som en forudindstilling.

Trin 3

I indstillingerne for centerkanaludvinding skal du justere lydstyrken på denne kanal i sektionen Central Channel Level og i afsnittet Diskrimination-indstillinger angive kanalsnitsbredden ved at flytte de specielle skyder.

Trin 4

Klik på preview-knappen for at få vist et eksempel. Når du er tilfreds, skal du klikke på OK.

Trin 5

På resten af kopierne af sporet kan du redigere mellem-, høje og lave frekvenser på samme måde.

Trin 6

Skift kontrolelementernes position i indstillingerne, og glem ikke at trykke på preview-knappen for at høre, hvad du har gjort.

Trin 7

Forsøg at sikre, at vokaldelen forsvinder helt fra sporet uden at påvirke den instrumentale deles frekvensegenskaber. Når du er tilfreds med resultatet, skal du kombinere alle sporene i et multispor og gemme sporet i MP3-format.

Anbefalede: